Обичам Вики, съжалявам, че я ударих! Не я мразя. Така

...
Обичам Вики, съжалявам, че я ударих! Не я мразя. Така
Коментари Харесай

Проговори майката, която би малкото си момиченце в Перник

Обичам Вики, скърбя, че я ударих! Не я ненавиждам. Така майката, която преби 3-годишната си щерка в Перник - Катя Никифорова, описа за какво е протегнала ръка на детето и дали ще се бори за настойничество над момиченцето.

Сагата с побоя на Вики от личната ѝ майка провокира скандал. Припомняме, че майката показа клип в обществените мрежи, в което шамаросва плачещото си момиченце. Биейки детето си, Катя Никифорова му споделяше "баща ти не те обича, не обича и мен ". Тогава от Facebook бе цялостна със еретически изявления.

Начаса детето бе изведено от майката с полиция и настанено в приемно семейство, а Катя въдворена в психиатрична клиника. След което бащата разгласи, че си желае дъщеричката и стартира даже да се среща всяка седмица с нея в наличието на обществените служби и психолог.

"И още съм тук в клиниката, пия си медикаментите, работя с психолог. Аз също желая да си върна детето. Нямам срещу Денис (бел.авт. - бащата на детето - Денис Нгуен) да се среща с детето, само че съм срещу лъжите, които наговори по мой адрес - не съм фанатичка, не членувам и в фракция. И не аз съм желала да изнасиля щерка си с предмет, както споделя той! Именно той общуваше с един човек, който искаше и мен да изнасили, и детето ми. Затова му пусках клиповете, гнусните клипове, от които потегли всичко - тъй като общуваше с неприятни хора, пренебрегваше ни ", описа пред "България Днес " Катя.

Тя към този момент има достъп до телефон - нещо, което в първите дни от настаняването ѝ в психиатрична институция е нямала, обясни самата тя. Но не знае по кое време ще напусне здравното заведение.

"И аз се свързах със обществените служби, тъй като си желая детето. Искам да си върна Вики, скърбя за стореното. Даже огромната ми щерка, тя е на седем години, ми сподели: "Мамо, недей да биеш Вики, това е нещо неприятно! ". Съжалявам, че я ударих. Осъзнавам го ", сподели още Никифорова. Тя е възмутена, че бащата на Вики "я очерня " с думите си и обвиняванията в медиите и пред обществените служби.

"Нито е правилно, че ми е пращал по 300 паунда от Англия, където работеше, нито, че аз не съм желала да се грижа за Виктория. Трябва да видя по какъв начин да извлека данните от транзакциите му, с цел да го потвърдя! Той ме молеше да заминем за Англия, само че аз не желаех. И тогава се събра с неприятни хора. Затова направих клиповете, които през днешния ден ме очернят ", споделя още Катя.

Младата жена е безапелационна, че излезе ли от психиатрията, ще стартира да се бори за дъщеричката си. И е възмутена, че детето се среща към този момент с изключение на с татко си и с майка му - баба й по бащина линия.

"Точно тя, бабата на Вики, майката на Денис, ме преби съвсем незабавно след секциото. И две години и девет месеца не се сети за внучката си, не я е и поглеждала. А в този момент върви да се среща с нея ", споделя Катя.

Самата тя признава, че се е почувствала извънредно, когато обществените са лишили детето ѝ. И осъзнава, че е постъпила неприятно. Но е безапелационна, че ще се бори за щерка си, защото обича Вики и "чакам с неспокойствие среща с детето ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР