Обичам трудностите, за мен те означават, че човек е спечелил

...
Обичам трудностите, за мен те означават, че човек е спечелил
Коментари Харесай

Лили Иванова пред Мартин Карбовски: Обичам трудностите, за мен те означават, че човек е спечелил повече в живота си

Обичам компликациите, за мен те значат, че човек е спечелил повече в живота си и те ти оказват помощ да вървиш единствено нагоре. Това показа огромната българска певица Лили Иванова пред Мартин Карбовски в предаването „Втори план“ по БТВ.

„Тези дни съм развълнува, тъй като непрекъснато мисля за моите 3 концерта – на 25,26 и 27 октомври в НДК. Непрекъснато променям реда на песните, обмислям, ставам отново пиша и трансформирам.“

Всяка седмица Лили Иванова е в студиото по 2-3 пъти и това за нея е поддържане на гласовата й формата, само че това е единствено в студиото, у тях има цялостна тишина, тя обича тишината, която я зарежда.

На въпрос на Карбовски дали е имало най-малко един ден, в който я мързи и да си каже, че през днешния ден ще бъде празен ден, Лили Иванова дава отговор, че няма ден, в който да не желае да работи, по-скоро я уморява и нервира мързела на другите.

Водещият насочва въпрос към певицата за какво прави 3 следващи концерта, за какво желае да й е мъчно, хората желаят постоянно по-лесното, само че за нея всички компликации, през които минава, значат, че човек е спечелил повече в живота си.

„Аз одобрявам това което върша, очевидно публиката също е удовлетворена от моята смяна“, съобщи изрично Лили Иванова на въпрос дали харесва това, което прави, откакто смени жанра, в който пее.

„Очудвам се, че младежите са мързеливи и не им се работи, те непрестанно се оплакват, всеки споделя какво обучение има, само че не демонстрира какво може“, безапелационна е певицата.

След тези въпроси самата Лили Иванова се трансформира във водеща и пита Карбовски, когато е бил на нейните концерти, дали се е огледал каква е публиката. „Тя е от-до – от дребни, до по-възрастни. Аз не мога да се оплача, че пострадвам от отношението на другите генерации. Естествено има хора, които не ме харесват, те не идват, само че аз не им се дразня и не ги опреквам“, съобщи Лили Иванова.
„Тук не е въпрос на потомство, а на можене – аз обичам да провокирам по-младите да се пробват“.

Водещият показа, че когато тя чака текст от него, певицата не стопира да му звъни и да го тормози и съобщи, че тя желае това, което й е дадено, той споделя, че без ентусиазъм не може да твори, само че Иванова е безапелационна, че вдъхновението може да се откри и такова опрощение не приема.

На въпрос дали има съвет към младежите, които не работят, Лили Иванова съобщи, че се въздържа да дава ум на който и да било, изключително в случай че той не е желан.

Мартин Карбовски пита певицата какво липсва на младежите, които непрестанно се демонстрират и потвърждават по малкия екран и другите формати и за какво го вършат. „Те са суетни, желаят една евтина известност, това е само проявление по малкия екран и нищо друго“, разяснява Лили Иванова.

На въпрос на водещият дали медиите са помогнали да се оформи един по-лош усет певицата още веднъж се трансформира в интервюираща и го пита самият него какво мисли, защото той е в медиите.

„Аз считам, че да, само че аз самият съм невинен“, безапелационен е Карбовски.

Лили Иванова желае водещият на „Втори план“ да й отговори кой промени усета, тъй като желае да знае младите до къде са докарали нещата.

„Ние сме цялостен неуспех, комплицирани от свободата ние се провалихме“, изрично съобщи Мартин Карбовски.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР