Обичам те, ще те обичам, докато смъртта ни раздели, но

...
Обичам те, ще те обичам, докато смъртта ни раздели, но
Коментари Харесай

"Докато смъртта ни раздели": Малката изпъчи дупето, получи обяснение в любов

" Обичам те, ще те обичам, до момента в който гибелта ни раздели, само че виждам, че ми придаваш значимост и този факт ме наранява и не виждаш какъв брой пострадвам, обичам те ", гласят думите на гневен фолк почитател на Малката. Мъжът е употребявал незнаен откъс, с цел да опише любовта си към певицата, чието същинско име е Ваня Стоянова.

По-интересното е, че Малката е дала like на коментара, а това значи, че думите му я ласкаят съществено. Мацката полуби десетки други похвали също, а повода - фотографията тук:

Виж още: " Това можеше да се предотврати, в случай че знаехме ": Ели с още разкрития за аборта, даде скъпи съвети 

Ваня театралничи в златна рокля по тялото, а на една от фотосите се е надупила. Е, нищо ново под слънцето за Ванчето не е това, само че мъжката част от почитателите ѝ са радостни от видяното, в случай че съдим от реакциите в секцията с мнения към фотото.

Виж още: Бали и Малдиви ли?! Крисия сподели жанр в зимната си ваканция 

 Instagram

Преди месец Малката зарадва феновете си с парчето " Като за международно ", в което си пратнира с Данна и Люси. Видеото към този момент има съвсем 4 млн. гледания, а това значи едно - един от зимните хитачки е. Е, не звучи в TikTok, където Фики е цялостен тренд сега.

Мацката другояче не споделя нищо за персоналния си живот. Не е известно има ли си гадже сега, само че пък компенсира постоянно със секси фотоси в нищожни тоалетчета, както е видно нагоре.

Виж още: След сравненията със Златка: Полина на Джизъса се сбогува с русото, а той събра близки прощално 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР