Обичам те, любов моя!, обърна се Анелия към гаджето си

...
Обичам те, любов моя!, обърна се Анелия към гаджето си
Коментари Харесай

Анелия към гаджето си Любомир Захаринов: Обичам те, любов моя!

„ Обичам те, обич моя! ”, обърна се Анелия към гаджето си Любомир Захаринов, от ефира на Би Ти Ви в събота, когато бе излъчен епизода на „ Животът по автентичен случай ” с нейно присъединяване. Фолкпевицата, която ще чества 41-вия си рожден ден на 1 юли, за първи път проговори за връзката си с по-младия от нея мъж, който върти сполучлив бизнес, включващ и верига игрални зали за хазартни игри и онлайн оператор, което посочи като част от смяната си.
До преди да срещне Любомир Захаринов , Анелия избягваше да обявява мъжете в живота си . Разбира се, такива е имало след раздялата с предприемача Коко Динев, от който е щерка й Ивон. Хитовата пайнерка даже е споделяла, че имала дълга връзка, която някак съумя да резервира в загадка, и до през днешния ден не се знае кой е някогашният й обичан. Иначе през годините слуховете са я свързвали с Калоян Арсенов, синът на някогашната министърка Долорес Арсенова, с пловдивски предприемач, а през далечната 2010 година се разбра, че има връзка с Мартин Иванов, който по-късно стана народен представител. Май единствено с него Анелия е демонстрирала намерено връзки, като дори го е водила на фирмените награди на „ Пайнер ”. Въпреки че е имала съществени връзки след развода си с Коко Динев, Анелия по този начин и не могла да отдаде сърцето си. На Любомир обаче певицата се отдала напълно.

Запознали се на събитие на една от компаниите му, като Анелия била измежду гостите. Тя не очаквала да припламнат искри. Той – също, още повече, че тогава бил прясно разграничен с майката на двете си деца. „ Може би, когато човек е подготвен, се появява и любовта. Нашето е обич. Аз си обичам Любомир и се усещам в действителност обичана, значима и специфична ”, показа хитовата изпълнителка.

Тя има вяра, че появяването на Любомир в живота й е обвързвана с персоналната смяна, през която минала. По време на пандемията Анелия се изправила пред въпроса какво би правила, в случай че обстановката с ковид се проточи. Дала си сметка, че музиката е нейният живот и в случай че би трябвало да се изявява в друго занятие, надали ще се оправи или най-малко не със същия триумф. „ Това е животът ми, не е единствено специалност. Това мога да върша и това върша единствено. Вкъщи с Любо, като си приказваме и някой път той подвига ръце от мен, обаче аз съм си една артистична отвеяна душица... ”, показа Анелия с усмивка.

В пандемията тя имала и „ едно вътрешно осъзнаване за живота си ”, както изясни. Осъзнала, че малко е залитнала в прекаленост във връзка с работата си или по-точно съсредоточила се е единствено върху нея. „ Нямах баланс в живота си. Осъзнах, че от време на време компенсираш и бягаш. Поработих със себе си съществено и тогава се появи Любомир – мъжът, който дръзвам да настоявам, че боготворя, и към този момент имаме една доста мощна връзка. Смея да кажа, че след бащата на детето ми, това е мъжът, на който си отдадох сърцето ”, показа Анелия.

В началото на връзката им двамата минали през сложен интервал. Разделили се за два месеца. „ Защото въпреки всичко имахме някаква рецесия в нашите връзки и по-късно към този момент още по-силна стана нашата връзка ”, щастлива е Анелия. Проблемите не били посред им. Никога не са имали такива, дори не минали през интервал на напасване на привички и характери, когато заживели дружно.

Предизвикателствата, пред които се е налагало да се изправят във връзката си, все били свързани с външни фактори. Анелия не издаде детайлности, само че сподели единствено, че е рецесията в връзките им с Любомир била обвързвана с пресния му бракоразвод. „ Все отново на една избрана възраст всеки си носи предишното и в действителност това е повода да се разделим тогава, тъй като той беше прясно разграничен с майката на децата му ”, показа Анелия. Тя го похвали, че говорел и се отнасял с огромно почитание към майката на децата си и е доста грижлив татко. Това е и една от аргументите да го заобича толкоз. „ Трябваше да бъдем толерантни към цялата тази обстановка ”, добави Анелия по въпроса за единствената рецесия във връзката им. След тази пауза от два месеца, всичко си пристигнало на мястото.

„ А-а, по какъв начин?! Аз обичам да разглезвам. Смятам, че дамата има една функционалност, мъжа – друга, и когато всичко си е в верния енергиен продан, всичко е наред ”, отговори Анелия на въпроса дали заран прави кафе за обичания си.

Живеят в жилището на Любомир, само че постоянно вървят и в къщата, която Анелия построи в покрайнините на столицата . След като певицата се придвижи при гаджето си, в просторния дворец с двор, в който има и басейн, живеят щерка й Ивон и баба й. Дали там или в жилището на Любомир, Анелия избира мъжът й да спи от дясната й страна. В къщата си певицата държи на нощното си шкафче дарове от приятелки – камък на любовта, книгата „ Ежедневни упътвания от вашите ангели ” и бяло перце. На нощното шкафче на Любомир пък е поставила Библията. „ Имам три кучета, които всичко опикват и оакват, по тази причина килими в тази къща няма ”, съобщи Анелия, с което сътвори усещането, че е поверила домашните си любимци на щерка си. Сигурно, с цел да не опикват и оакват жилището на Любомир.

Хвърля облеклата, откакто ги носи

„ Нося нещо и го мятам. Иначе напряко се удушавам ”, съкруши Анелия феновете на Би Ти Ви. Заради специалността си, певицата постоянно би трябвало изненадва с визия и не може да се появи с един тоалет няколко пъти, камо ли пък в случай че го е показвала и в клип. Затова Анелия се разделя бързо с множеството си тоалети. Е, не ги хвърля в дословния смисъл. Подарява ги на приятелки.

За разлика от колежките си обаче, същото отношение изпълнителката на „ Дай ми още ” има освен към тоалетите, с които се пременява за фотосесии, клипове и събития, а към всички облекла. „ Не мога да натрупвам неща. Някой път Любо ми споделя: „ Любовче, хайде да вземем това ”, споделям: „ Не желая да натрупвам! Задушавам се! ”. Не желая доста покупки, доста движимости. Аз съм удобен човек и когато нуждая се от нещо, отивам и го закупувам ”, показа Анелия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР