„Обичам те, искам да правя любов с теб!”. Тези думи

...
„Обичам те, искам да правя любов с теб!”. Тези думи
Коментари Харесай

Мъж опита да изнасили старица след 20 години в затвора

„ Обичам те, желая да върша обич с теб!”. Тези думи чува бабичка от промъкнал се в дома й пийнал рецидивист в Бенковски. Известният в кирковското село с прякора „ Панев” мъж влезнал в къщата на 71-годишната жена, извадил си члена и изблъскал дамата в другата стая, оповестява 24rodopi.com.

Той блъснал пенсионерката с пестник в лицето, извадил и нож, чието острие опрял в гърдите на падналата на дивана стара родопчанка. М.Б. заплашил да заколи дамата, в случай че не угоди на низките му пристрастености.

Започнала битка, в която 71-годишната обезверено се опитвала да се отбрани, само че силите й стигнали единствено да ритне с крайник ножа от ръката на нападателя. Панталонът й бил разкъсан, устата й запушвана от ръката на насилника до момента в който обезверено вика за помощ.

Виждайки, че няма да се оправи, женицата поискала да пие вода, а след това „ да вършат любов”. Това отпуснало захвата на нападателя, той се отдръпнал, а пенсионерката съумяла да употребява момента и да избяга от къщата, скривайки се в килер на двора. Тя се успокоила едвам когато видяла, че 41-годишният й съселянин потегля по улицата. Тогава дамата потърсила помощ в дома на съсед, който незабавно алармирал в полицията.

Цялата отвратителна сцена бе разказана в съда от пострадалата жена. Нападението над нея било осъществено малко след пет часа сутринта на 25 октомври м.г.

Бившият пандизчия, пуснат предварително откакто съвсем изтърпял 20-годишна присъда за тежко съзнателно закононарушение, решил да потърси милувки откакто обърнал две патрончета с мастика.

Мъжът бил задържан от служителите на реда в селскостопанска сграда, която обитавал. В отговор на въпросите на проверяващите, М.Б. декларирал: „ Направих нелепост, тъй като бях доста пиян”.

Четири месеца след опита за обезчестяване, „ Панев” получи нова присъда от 6 години затвор при „ строг” режим. Той ще би трябвало да изтърпи и остатъка от предходното му наказание- година и девет месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР