Обичам София, познавам проблемите и решенията. София има нужда от

...
Обичам София, познавам проблемите и решенията. София има нужда от
Коментари Харесай

Фандъкова: Тази политическа криза в София може да спре темпа на развитие, който от ГЕРБ-СДС наложихме в последния мандат

Обичам София, познавам проблемите и решенията. София има потребност от значими, само че тежки решения. За ръководството на столицата трябват познания, опит, разговор - нещо, което сега не виждаме. Говори се за постове, а не за отговорности. Това съобщи пред bTV някогашният столичен кмет Йорданка Фандъкова.
 
Властта е в тези, които имат най-голямата група в Столичния общински съвет, а най-голямата - в кмета, сподели още тя. Изборът на ръководител на СОС не взема решение политическата рецесия. Тя ще се реши тогава, когато има управническо болшинство. ГЕРБ-СДС продължава да бъде съпротива в СОС, добави Фандъкова.
 
" Докладите в комисиите на Столичния общински съвет се разпределят от ръководителя. Решенията се вземат от болшинството в СОС ", разяснява някогашният кмет на София. Цяла акция от ПП-ДБ-СС заявяваха на софиянци, че ще работят с плаващи болшинства. Ето - към този момент сме в такава обстановка, сподели Фандъкова.
 
" Тази политическа рецесия в София може да спре темпа на развиване, който от ГЕРБ-СДС наложихме в последния мандат ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР