Обичам музиката. Ще слушам поп и чил, джаз, ремикси на

...
Обичам музиката. Ще слушам поп и чил, джаз, ремикси на
Коментари Харесай

Проблеми на богатите хора: Трябва ли да изхвърля стария си hifi?

Обичам музиката. Ще чувам поп и чил, джаз, ремикси на пюре, класика и всичко сред тях. Много системи предават цифрово, само че сегашните ми не го вършат. Технологиите се развиха. Трябва ли да изпръскам парите и да надстроя? Или да намеря метод да употребявам още веднъж остарелия си комплект?

Ако желаете да изчистите праха от остарелия си грамофон, прибавете касетофон, с цел да извършите микс касети за Mercedes от 80-те години на предишния век, който към момента има истинската си аудио система, или поточно предавайте музика от вашия телефон — това е доста по-различно от копнежа за обвързвана в доста стаи система, която напълно пее, танцува и свири, която е скрита, спретната и интелигентна. И най-важното, демонстрира се.

Не съм аудио инженер, само че съм наясно, че Dolby Atmos е нещо – в началото в кината, по-късно в домашното аудио от 2019 година Наскоро изпитах невероятното влияние когато влязох в направена по поръчка стая за аудиовизуални прожекции. Два подови високоговорителя Bowers & Wilkins, които се продав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР