Обхватът на праховете и течните перилни препарати е огромен. Цената

...
Обхватът на праховете и течните перилни препарати е огромен. Цената
Коментари Харесай

С този лесен тест ще разберете веднага дали прахът Ви за пране е качествен

Обхватът на праховете и течните перилни препарати е голям. Цената не е верният стандарт за качество и от време на време не е елементарно да ги отличим.
Някои от тях отстраняват петна, само че оставят следи по тъмните облекла. Други обаче са по-малко нападателни и са предопределени да изперат цветните облекла, само че не постоянно отстраняват мръсотията.
Често търсим артикул, който ще задоволи всички наши потребности. Ето за какво купуваме разнообразни, само че не сме щастливи всякога от крайния резултат
Въпреки това, има доста елементарен трик за установяване на качеството на праха за пране и може да се приложи за инспекция на течните препарати
За да ревизирате качеството на праха за пране, направете следното:
В чаша вода разтворете лъжица от праха за пране. След това прибавете парче твърдо сварено яйце в разтвора, оставете го и изчакайте да мине един ден.
1. Ако след 24 часа белтъка е неизменен, това значи, че прахът е с неприятно качество.
2. Ако е мек или към този момент е почнал да се разтваря, този прахуляк е подобаващ за измиване на тъмни облекла или по-малко мръсни облекла.
3. Ако яйцето изцяло се разтваря, тогава подобен прахуляк е съвършен за измиване на бели облекла и доста мръсни облекла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР