Обезкостяване и тричане на българските граждани и общество нарече главният

...
Обезкостяване и тричане на българските граждани и общество нарече главният
Коментари Харесай

Мечката гризли Гешев: Брани своите, но може и да ги разкъса

Обезкостяване и тричане на българските жители и общество назова основният прокурор Иван Гешев желанията да бъде закрита профилираната прокуратура. „ Предстои юридическа злополука, която ще провокира юридически безпорядък “, предсказва трагично той.

„ Ние ще се погрижим за своите магистрати, - декларира Гешев, като че ли изплагиатствал този израз от речника на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов, който съобщи същото във връзка нападките против Петър Илиев, който бе препоръчан за вице-премиер и вътрешен министър...

Днес Гешев гневно брани персоналната си армия, известна още като Бюро за отбрана на очевидци, които очевидци, в случай че се преместела структурата към правосъдното министерство, щели да бъдат застрашени техните животи.

Гризли-то на родната прокуратура сипе огън и жупел: Тези законопроекти не реформират, а унищожават нещо работещо (специализираните съд и прокуратура). Резултатът ще докара до смачкване на най-важните каузи в страната, каузи против олигарси, против проведената престъпност – убийства, телесни повреди, изнасилвания и какво ли още не. Ако това е промяна, аз не я разбирам.

Иван Гешев няма по какъв начин да разбере нещо, което заплашва безконтролната му власт. А „ рожбите “ са му свидни, тъй като посредством профилираните прокуратура и съд той е владетел, а без тях административен началник, който – о, смут, - ще би трябвало да съблюдава Конституцията и законите. Тогава ще бъде сложна саморазправата с неуместните олигарси, които Гешев си приписва като голяма заслуга в битка с корупцията, тъй като ще би трябвало да работи по закона, а не по поръчка. Освен това по същите закони ще би трябвало да арестува експремиера Борисов и всички негови подгласници в огромното плячкосване на страната.

Ако спецсъдът, спецпрокуратурата и Висш съдебен съвет не бяха това за него, което са до момента, той към този момент щеше да ги е прежалил. Ако магистрати от упоменатите структури бяха дръзнали да извършат инспекция на сигналите против него – да ги е изял по образеца на мечока гризли…

" Вържете Гешев, да е мирна страната " е настоящият вид на „ Вържи попа, да е спокойно селото “.

Тогава в действителност върховенството на правото ще стане допустимо и у нас.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР