Обещаваме, че няма да работим кампанийно. Това каза премиерът Николай

...
Обещаваме, че няма да работим кампанийно. Това каза премиерът Николай
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Няма да работим кампанийно

Обещаваме, че няма да работим кампанийно. Това сподели министър председателят Николай Денков при започване на постоянно държавно съвещание, съобщи кореспондент на “Фокус " .

“Има няколко тематики, които са значими и чувствителни за обществото - за сигурността на придвижването по пътищата и жертвите. Затова първата среща беше с министъра на на вътрешните работи, министъра на районното развиване и благоустройството, министъра на превоза на 16 юни, с цел да забележим какво можем да изправим отрицателната статистика. Набелязахме няколко ограничения, които би трябвало редовно да се вкарат в деяние ", разгласи Денков, като засяга ремонт на рискови сектори и ограничения, свързани с смяна в метода на образование на новите водачи.

Той поздрави Министерство на вътрешните работи за взаимната инспекция, при която екипи от 6 институции извършват избрана активност - инспекции на тежко и лекотоварни транспортни средства, както се ревизират и товарите, които се транспортират.

“Надявам се тази система да проработи. Обещаваме, че няма да работим кампанийно. Имам планувани ежемесечни срещи по тематиката. Ако се оправим, резултатите след няколко месеца ще бъдат забележими ", уточни министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР