Обещавам, наистина съм решила – няма да припаря до такива

...
Обещавам, наистина съм решила – няма да припаря до такива
Коментари Харесай

Емили Тротинетката се оплаква в съда: В ареста ме третират като мъж

Обещавам, в действителност съм решила – няма да припаря до такива неща. Няма да се фотографирам в клипове, не ме интересува кой какво ще ме кара. Няма да се групирам с хора, които са странни. Осъзнавам грешката си, не трябваше да го върша. Моля ви, сложете ми каквато и да е мярка, единствено не най-тежката. В ареста ме третират като мъж. Ако сте положителни хора, апелирам да ме съдите заслужено и да потвърдите паричната гаранция. Това сподели Даниел Йорданов – Емили Тротинетката в Пловдивския областен съд.

Транссексуалната инфлуенсърка се оказа още веднъж пред Темида, откакто й бе избрана гаранция от 1500 лева, с цел да напусне ареста, само че прокуратурата стачкува..

Припомняме, че на 5 април Емили Тротинетката бе арестувана дружно с Петко Караилиев-Чеченеца и Тодор Чалъков-Куката. Те са разследвани за безчинство, откакто снимаха видео по какъв начин водят с колан на врата като куче момче със специфични потребности в пловдивски мол.

„ Не мога да се съглася с направените заключения от Районния съд, който, без да сочи нови условия, просто прави заключения, че не са налице заплаха да извърши закононарушение или да се укрие. Това съставлява една декларация, която не е стимулирана с никакви доказателства ”, съобщи прокурор Светлозар Чераджийски. Според него Районният съд просто е направил проверка на мярката за неотклонение.

Служебната защитничка на Даниел Йорданов юрист Анелия Райчева уточни, че клиентът ѝ просто е взел участие в клипа. Освен Тротинетката, Чеченеца и Куката, като обвинен по делото към този момент е притеглен и Стоян Карапалов, който е един от уредниците на снимането на видеото, а пък е с най-леката мярка за неотклонение “подписка ”, оповестява 24 часа.

“Във вторник бях на посещаване в ареста и по ръцете на Йорданов имаше следи, опитал е да се самонарани, а съкилийниците му помогнали ”, съобщи адвокатката и изиска Емили да бъде пусната на независимост.

Окръжният съд удостовери гаранцията на Тротинетката и тя излиза на независимост, защото околните й към този момент са платили 1500 лева

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР