Обещанията, които сме дали по време на кампанията, ще бъдат

...
Обещанията, които сме дали по време на кампанията, ще бъдат
Коментари Харесай

Новият кмет на Приморско Иван Гайков: Нямаме време за губене, започваме работа от първия ден

Обещанията, които сме дали по време на акцията, ще бъдат спазени, безапелационен е новоизбраният кмет на морската община

Новоизбраният кмет на община Приморско Иван Гайков встъпи в служба преди минути. Тържественото първо съвещание на Общинския съвет (2023-2027) се организира в читалище „ Самообразование 1919 “. Досегашният кмет доктор Димитър Германов, който ръководи общината в последните три мандата, връчи знаците на наследника си и му пожела да извърши уговорките си от предизборната акция.

„ Предвид опита, който имаме, считаме че от първия ден започваме работа. Нямаме време за губене. Обещанията, които сме дали ще бъдат спазени и изрично ще работим върху това ръководството да бъде по-прозрачно, а администрацията – по-достъпна.Приоритетите са доста. Имаме подготвеност да стартираме в разнообразни браншове по едно и също време и с бързи темпове да наваксаме това, което ни следва, с цел да сме изцяло подготвени за новия летен сезон “, сподели от своя страна Иван Гайков.

„ Промени в екипа ще има, само че на по-късен стадий “, загатна Иван Гайков. „ Вярвам, че доктор Димитър Германов е добър бюджет и общината е в устойчиво положение “, добави той.
 Д-р Димитър Германов пожела на екипа на Иван Гайков да надградят започнатото в Приморско
Амбициозната цел на Иван Гайков, който влиза в кметския кабинет в идеална възраст – 41 години е да трансформира Приморско в топ дестинация по Черноморието, привличайки туристи от по-висока категория. В неговата стратегия са залегнали цели в тази посока, по чието осъществяване стартира да се работи още от през днешния ден.

Опозицията в лицето на „ Граждани за Общината “ на Петко Гечев и Политическа партия МИР на Стоян Василев подчертаха, че са подготвени да поддържат положителните хрумвания за развиването на Приморско и са подготвени да дадат прочут поклон на младия кмет и екипа му да встъпят в служба.

На първото съвещание бе определен и ръководител на Общинския съвет. Това е безспорната Златина Тюлиева от ГЕРБ.

Клетва поставиха и кметовете на кметства в община Приморско.


 Борислав Киров (вляво), Костадин Милев, Иван Гайков, Николай Марков и Георги Гихоров Димитров - част от новия екип, който ще ръководи община Приморско  Една емблематична персона, която е известна със своята честност, се завърна в локалната политика - Захарина Неделчева
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР