Обещанието за подобна услуга беше обявено пред Капитал в края

...
Обещанието за подобна услуга беше обявено пред Капитал в края
Коментари Харесай

А1 пуска кредитна карта и дигитален портфейл от 15 август

Обещанието за сходна услуга беше оповестено пред " Капитал " в края на май от изпълнителния шеф на телекома Александър Димитров

© Надежда Чипева Още по тематиката
Ребрандиране

От А1 до Я

" Мобилтел " смени името си. Но освен - ще предлага още спорт, музика, разплащания
25 май 2018
" Мобилтел " публично стана A1

Най-големият мобилен оператор по брой клиенти стартира огромна смяна на идентичността с редица нови услуги
22 май 2018 Българският мобилен оператор A1 стартира да предлага цифров портфейл и кредитни карти на своите клиенти. Това е първият телеком в страната, който предлага сходни услуги, като това ще се случва в партньорство с " Айкарт " и " Аксес файнанс ", които към този момент оферират сходна услуга - приложението icard. Обещанието за сходна услуга беше оповестено пред " Капитал " в края на май от изпълнителния шеф на телекома Александър Димитров.

Цифровият портфейл A1 Wallet съставлява мобилно приложение за разплащане. То разрешава реализирането на безконтактни заплащания посредством смарт телефон, както и да се изпращат пари в страната и чужбина без такси между тях, както и да се заплащат сметките за телефон и другите снабдители на комунални услуги. Освен това към цифровия портфейл клиентите на А1 ще получават безвъзмездна виртуална платежна карта, с която да пазарят с стеснен предел в интернет, както и опция за поръчка на общоприета дебитна карта. За цифровия портфейл няма да се дължи месечна абонаментна такса.

Допълнителен тласък за тестване

Приложението A1 Wallet ще е налично за събаряне след 15 август, оповестиха от телекома. До края на месеца то ще бъде в тестови интервал. Всеки клиент, който употребява услугата и даде предложение за подобрението, ще получи еднократен бонус от 1000 МВ мобилен интернет.

Другата услуга, която ще влезе в действие, е кредитна карта А1, която ще има преференциална рента и условия за клиентите на компанията, няма да има такса за годишно обслужване и още повече – няма да има такса при изтегляне от банкомат в страната и чужбина. Предвижда се предлагането й да стартира след 15 август. Обикновено годишното обслужване на общоприета кредитна карта у нас коства 45 лева, а таксата за изтегляне от банкомат стартира от 5 лева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР