Обещанието на Лейбъристите за образование идва след като анкета, проведена

...
Обещанието на Лейбъристите за образование идва след като анкета, проведена
Коментари Харесай

Лейбъристите разкриват планове за справяне с предизвикателството за „поколенческите“ отсъствия от училище

Обещанието на Лейбъристите за обучение идва откакто анкета, извършена за Центъра за обществена правдивост (CSJ), демонстрира, че съвсем една трета от родителите считат, че не е от значително значение децата да посещават учебно заведение всеки ден.

Докладът на мозъчния концерн, който разпита 1206 родители през декември 2023 година, откри, че 28% се усещат по този начин и единствено 70% от родителите са уверени, че потребностите на детето им са задоволени – число, което пада до 61% в междинното учебно заведение.

В отчет на комисия от междупартийни депутати, оповестен през септември предходната година, се споделя, че поддръжката за психологично здраве за деца, които се борят да посещават учебно заведение, е „ извънредно незадоволителна “.

Освен въвеждането на повече консултанти по психологично здраве в междинните учебни заведения, лейбъристите се ангажират да слагат „ центрове за психологично здраве “ във всяка общественост и да оферират универсални безвъзмездни клубове за закуска за всеки възпитаник в началното учебно заведение, в случай че завоюва власт.

Изображение:Брид...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР