Обещахме ви много изненади по време на Sofia Open и

...
Обещахме ви много изненади по време на Sofia Open и
Коментари Харесай

Направи си снимка на Sofia Open, спечели Galaxy Watch5


Обещахме ви доста изненади по време на Sofia Open и е време да ви покажем най-голямата – опцията да спечелите страхотния смартчасовник Galaxy Watch5. Условието е елементарно – би трябвало да си направиш фотография с състезател на Sofia Open или да заснемеш готина фотография от залата.

Ето и детайлностите:

Започна най-дългоочакваното спортно събитие в България – Sofia Open, където следим с интерес някои от най-хубавите играчи от топ 100 на международната класация, измежду които Григор Димитров, Яник Синер, Лоренцо Музети, Пабло Кареньо Буста и несъмнено българското присъединяване.

Нашите сътрудници от  @samsung_bulgaria  ни оборудваха с последните си смарт телефони от серията Galaxy Z Fold4 , с помощта на които снимаме и качваме всичко в обществените ни мрежи, и с които отразихме онлайн първата конференция от Sofia Open 2022 на Григор Димитров.

По мотив събитието, желаеме да зарадваме един от вас с Galaxy Watch5, като го превърнем от фен в победител. Междувременно ще споделяме всеки участник, тъй като единствено по себе си е победа да имаш фотография с най-атрактивните играчи от тура.

Как да участвате:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР