Обертан, Рошу, Буш и Гомес струват по-малко от Нар. Това

...
Обертан, Рошу, Буш и Гомес струват по-малко от Нар. Това
Коментари Харесай

Жейнов: Обертан, Рошу, Буш и Гомес струват по-малко от Нар

Обертан, Рошу, Буш и Гомес костват по-малко от Нар. Това разяснява футболният сътрудник Николай Жейнов. Мениджърът гостува в студиото на „ Спорно за спорта “ по Би Ай Ти и разяснява обстановката в клуба от " Герена ". 

„ Без предпочитание от отсрещната страна, няма по какъв начин да се случи подобен трансфер. Около 15-20 дни продължиха договарянията за Габриел Обертан. Такива футболисти не желаят единствено тимове, в които да получават пари. Има доста неща, които им вършат усещане - страната, плана, тима и доста други неща. Имаше доста въпроси от негова страна “, сподели Жейнов.

По думите му, заплатата в никакъв случай не е била първата и съществена цел на тези футболисти. „ Обертан се възпламени от това, че Левски има план за изработката на нов тим, който да се бори за купа, която няма от доста години “, разкри Жейнов.

„ Само за един футболист е платена трансферна сума - Рошу. Другите пристигнаха като свободни сътрудници. Платихме много по-малко, в сравнение с коства Бабатунде, да вземем за пример. Нека хората помнят и виждат кой е виновен за това нещо “, уточни футболният управител на Левски.



„ Клубовете би трябвало да влагат в фрагменти. В хора, които схващат от самата материя и носят отговорност. И схващат, че след поредност от неточности, техният стол се клати. Клубовете имат потребност, освен Левски, само че и ЦСКА, Ботев, Лудогорец, би трябвало да има такива хора “, безапелационен е Жейнов.

Той не пожела да разяснява какви са възможностите Митов да бъде заменен, само че съобщи: " Левски няма образ. Няма лице “. Жейнов проучва обстановката при " сините ", може ли да се чакат нови трансферни бомби и какво се случва със селекцията.

„ Изчакваме за някои избрани футболисти. Но не можеш да отидеш на непозната женитба. Ако Митов каже, че може да се оправи с тези футболисти, няма нищо неприятно. Защо да се притеглят? Нека прехвърлянията не са самоцел. И в Лудогорец се вършат неточности. Взеха ляв бек за 1 400 000 евро. Навсякъде има неточности “, добави Жейнов.

„ Въпросът е да не се повтарят, а хората да седят зад делата си и да носят отговорност. Но има хора, които в действителност не схващат от материята, с която се занимават. Спортни шефове не знаят обикновени неща когато сядат на договаряния за футболист “, съобщи още сътрудникът.



ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР