Оберон и Титания идват на кокили от Търговище в София.

...
Оберон и Титания идват на кокили от Търговище в София.
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Театрални вдъхновения

Оберон и Титания идват на кокили от Търговище в София. Семейната им кавга пали фитила на събитията в магическата нощ в гората. Елфът Пък, който забърква кашите в устрема си да услужи на капризния си стопанин, лети из сцената на ховърборд и „ плува ” с Луната. В петък „ Сън в лятна нощ ”, режисират от Надя Асенова, гостува в Сатиричния спектакъл.

„ Приятелки мои ” на Теди Москов ще ни завихри в неделя зад канала. Спектакълът е поклон към кино лентата на Пиетро Джелми и Марио Моничели - „ Приятели мои ”. Но тук лудите истории са разиграни от дами. Смешно-тъжните истории на четири бунтарки против скуката и сивотата на всекидневието. Мая Новоселска, Светлана Янчева, Христина Караиванова и Албена Михова се впускат в лудории, смешки, а целият екип е правилен на правилото „ Правим театър, който ще ни е прелестно да гледаме “.

Ако желаете да станете съучастници в спектакъла „ Щастливият Бекет ” - влезте в уеб страницата happybeckett.com и се запишете за спектакъла в събота в Червената къща. Режисьорът Марий Росен, съсценарист с актрисата Ани Вълчанова, се въодушевяват от облиците и структурата на „ О, щастливи дни " на Самюъл Бекет. Но се отхвърлят от текста на пиесата и залага на това, което фенове ще напишат в самата вечер на представлението. Затова всякога прекарването е неповторимо.

А към „ Криворазбраната цивилизация ” ни връща Стоян Радев Ге.К. Но с добавки от деня. Особено на устрема да успееш някъде другаде на по-добро място и децата ти да те надминат.Режисьорът слага актуалния човек в смешната позорищна игра на Добри Войников,„ Криворазбраната цивилизация ” може да видите на сцената на Варненския трагичен спектакъл.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР