Обемните устни са ретро. Това е категоричният извод от завършилия

...
Обемните устни са ретро. Това е категоричният извод от завършилия
Коментари Харесай

Обемните устни са демоде

Обемните устни са ретро. Това е безапелационният извод от приключилия неотдавна Световен конгрес по естетична медицина в Монте Карло


Кои са най-новите трендове в разкрасяването и подмладяването, пред „ Всичко за фамилията “ споделя доктор Анелия Здравкова.

Според специалистката множеството естетични клиники насочват вниманието си към по-малко инвазивните способи. Докато през последните години отговорът е бил единствено хирургична интервенция, в този момент има техники и артикули посредством инжектиране, които бързо и с надалеч по-малко контузии дават резултат.

Обемът на устните би трябвало да бъде съотнесен към формата и размера на другите елементи на лицето, безапелационна е доктор Здравкова. Наистина с възрастта те губят плътността си, а цветният им силует се размива. Вертикалните бръчки и ъгълчетата на устните застават надолу, като придават печален тип на изражението. Филърите на основата на хиалуронова киселина са най-хубавото средство за възвръщане младежкия им тип, поучава кожният лекар.

Подходът в рационализиране на контура на лицето би трябвало да бъде посредством „ профилопластика “-в профил и в 3/4 профил се търси по-доброто установяване на пропорциите на другите лицеви детайли и по-естествения им тип след корекциите. Устните би трябвало да бъдат забелязвани, тъй като са красиви, а не тъй като са огромни. Инжектирането на хиалуронова киселина е целесъобразно да се комбинира с лазерна процедура или пилинг на зоната към устните.

Д-р Здравкова предлага като дейно за овала на лицето третирането на отпуснатата кожата посредством радиочестотно моделиране. Поставянето на конци също може да отговори на потребностите за лифтинг на лицето и шията, въпреки че пациентите най-често се опасяват от тази процедура, защото е по-инвазивна.

Според доктор Здравкова ботулиновият токсин безпричинно се подминава от дамите. А комбиниран с хиалуроновите инжекции води до мускулна релаксация, която придава по-естествен и не толкоз под напрежение тип на мускулите.

За лифтинг на клепачите най-ефективни техники са Plexara или Plasmage, които разрешават да се избегне хирургичната интервенция, изяснява специалистката. Този способ се основава на богата на йони и електрони сила, която изпарява безболезнено горния пласт на епидермиса.

Околоочните тъмни кръгове, в следствие от отмалялост се повлияват чудесно от добре подбрана хиалуронова киселина – с ниско наличие на вода, с цел да се предотврати отока и да се избегне изражението на горест и оскърбление.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР