Обемът на вложенията на инвеститори, които са икономически фактори във

...
Обемът на вложенията на инвеститори, които са икономически фактори във
Коментари Харесай

Екоограниченията във Великоритания отблъскват инвеститорите в сектора на отбраната

Обемът на вложенията на вложители, които са стопански фактори във Англия, понижават и то основно в активите на най-големите английски отбранителни компании. Този развой е от началото на 2022 година заради стягане на държавните условията в региона на баланска сред обществените и екологичните детайли. Това заяви Financial Times.

Според изданието, базирайки се на данни от Лондонската фондова борса, английските вложители са понижили присъединяване си в акционерния капитал на водещите национални отбранителни компании BAE Systems и Qinetiq с 9% от началото на 2022 година

„ Прекомерната нерешителност от страна на вложителите или неправилното използване на правилата на ESG - екологично и обществено отговорно ръководство, оказва доста въздействие върху отбранителния бранш на Обединеното кралство “, цитира вестникът Кевин Крейслър, главен изпълнителен шеф на комерсиалната компания ADS Group Limited, която сплотява повече от хиляда Британски производители в галактическата и отбранителната индустрия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР