Обемът на изхвърляната храна вече е достигнал около 40%, което

...
Обемът на изхвърляната храна вече е достигнал около 40%, което
Коментари Харесай

WWF: Човечеството изхвърля 40% от храната си

Обемът на изхвърляната храна към този момент е достигнал към 40%, което изостря нуждата от по-рационално потребление на ресурсите на Земята, съобщи шефът на WWF за Русия Дмитрий Горшков.
„ Ако приказваме за планетата, към 40% от създадената храна се трансформира в боклуци, изхвърля се. Какво може да направи всеки от нас? Например, би трябвало да приказваме за стабилно ползване. Просто се замислете и няма ли да се наложи по-късно да я изхвърлите ”, сподели той по време на присъединяване си в просветителния маратон „ Нова Земя ”.
 По случай Мечкинден научете историята на избавеното мече Митко По случай Мечкинден научете историята на избавеното мече Митко
Днес означаваме Мечкинден. Природозащитната организация WWF обръща особено внимание на тази дата в подтекста на новото подстрекател...
Маратонът, проведен от съветското общество „ Знание ”, се организира от 20 до 22 май в осем градове на Русия и се чака слушателите на лекциите да надвишават 5 милиона души.
Програмата планува повече от 100 полемики, лекции, изявленията, майсторски класове и открити уроци. Сред главните тематики са „ Митовете за властта на изкуствения разсъдък ”, „ Екосистемите на бъдещето ”, „ Зеленото бъдеще на атомната промишленост ” и др.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР