Обединеното кралство обсъжда с ЕС предложенията за създаване на ваксинационен

...
Обединеното кралство обсъжда с ЕС предложенията за създаване на ваксинационен
Коментари Харесай

Британия обсъжда ваксинационните паспорти с ЕС

Обединеното кралство разисква с Европейски Съюз предложенията за основаване на имунизационен паспорт , който да разреши на хората да пътуват по-свободно и в точния момент за летните ваканции , оповестява " Скай нюз ".

" ще даде доказателство, че човек е имунизиран, както и резултати от проби за тези, които към момента не са имунизирани и информация за възобновяване на хора, които са прекарали COVID-19.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че предлагането ще " зачита отбраната на данните , сигурността и неприкосновеността на персоналния живот ".

The Digital Green Pass should facilitate Europeans‘ lives.

The aim is to gradually enable them to move safely in the European Union or abroad - for work or tourism.
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen)  Рааб: Британия обмисля ваксиниционни паспорти за влизане в търговски обекти
Рааб: Британия обмисля ваксиниционни паспорти за влизане в търговски обекти

Британски учени: Да не се съпоставя по-смъртоносен и по-изтощителен covid с грип

" Дигиталната зелена карта би трябвало да улесни живота на европейците . Целта е последователно да им се даде опция да се движат безвредно в Европейския съюз или в чужбина - за работа или туризъм ", сподели тя в туит.

Миналата седмица водачите на Европейски Съюз се договориха да работят по документите за ваксини, като южноевропейските страни, в това число Испания и Гърция упорстваха за отваряне на туризма това лято .

Някои страни, като Франция и Белгия , показват угриженост, че облекчаването на пътуванията единствено за имунизирани би било незаслужено .

Европейска комисия съобщи, че се стреми да избегне дискриминация против жители, които не са получили ваксина, да координира стандартите за сигурност и да помогне за свързването на националните здравни системи.

Правителството на Обединеното кралство съобщи, че когато се знае повече за въздействието на имунизациите , може да вкара система, която да разреши на имунизираните да пътуват по-свободно в чужбина .

Обединеното кралство може да употребява своето председателство на групата от индустриализирани страни от Г7 , с цел да помогне за координиране на интернационален метод по въпроса .
 До 600% растеж на резервации регистрира Британия поради имунизиране, документи и бъдещи облекчения
До 600% растеж на резервации регистрира Британия поради имунизиране, документи и бъдещи облекчения

Британските туристи чакат с неспокойствие унищожаване на 10-дневните карантини

Официалният представител на премиера Борис Джонсън съобщи: " Разглеждаме въпроса за имунизационни паспорти. Както можете да очаквате, Министерство на превоза ще работи и ще беседва със страни по света във връзка с метода, какво да съставляват, с цел да се вкарат паспортите . "

Но " несъмнено, можете да очаквате от нас да приказваме с Европейски Съюз и други страни за това по какъв начин ще ползват всевъзможни сходни политики ".

Сертификатите или паспортите за ваксини могат да бъдат метод за обновяване на пътуванията , защото пътната карта на Джонсън за излизане от блокирането планува облекчения за пътувания от 17 май.

Здравният секретар Мат Ханкок разяснява, че ще има преразглеждане за интернационалните пътувания на 12 април , преди обновяване на туризма.
 Фон дер Лайен: Европейски Съюз готви закон за цифров имунизационен паспорт
Фон дер Лайен: Европейски Съюз готви закон за цифров имунизационен паспорт

За възобновяване на доверието на пътуващите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР