Обединеното кралство изпрати в Украйна отряд от специалните части с

...
Обединеното кралство изпрати в Украйна отряд от специалните части с
Коментари Харесай

Великобритания изпрати спецчасти в Украйна

Обединеното кралство изпрати в Украйна отряд от специфичните елементи с бройка повече от 100 души, написа неделното издание на английския вестник " The Mirror ", съобщи организация " Фокус ". Според източниците на вестника главната задача на английските военни ще бъде да образоват украинските бойци в разследващи и саботажни интервенции и в снайперистка пукотевица, както и " противопоставяне на бунтовниците ".

" Британските специфични елементи бяха изпратени в района, с цел да оказват помощ и поучават украинските военни. Те (британските военни, бел. ред.) имат необятен набор от умения, които ще бъдат доста потребни за украинските войски ", е декларирал източникът на информацията пред вестника.

Отрядът включва по-специално бойци от Специалната въздушно-десантна работа (SAS) и Службата за десантни кораби на специфичните сили (SBS). Освен това групата включва бойци от специфичните разследващи елементи на Обединеното кралство.

Според изданието прехвърлянето на толкоз огромен брой английски войски от елитни елементи в Украйна е станало допустимо заради обстоятелството, че главните сили на тези елементи към този момент не служат в Афганистан.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР