Обединеното кралство е по-горещо от части на Испания днес, тъй

...
Обединеното кралство е по-горещо от части на Испания днес, тъй
Коментари Харесай

Обединеното кралство е по-горещо от Испания днес, тъй като британците се тълпят навън, за да се насладят на неподходящата за сезона топлина от 13C

Обединеното кралство е по-горещо от елементи на Испания през днешния ден, защото британците се тълпят на открито, с цел да се насладят на несъответствуващата за сезона топлота от 13C.

Ветровете доближават до По-късно тази седмица се предвиждат 80 благи в час, като метеорологичната работа е издала предизвестие за тежко време - в това число риск от допустима заплаха за живота заради падащи парчета. Вероятен е и безпорядък в трафика с евентуални анулирания на превоза и спирания на електрозахранването. Градушка, сняг и мощен дъжд също са на картата.

В момента има 51 предизвестия за наводнения и 10 предизвестия в цяла Англия, откакто Шотландия видя три седмици или дъжд през уикенда, както Met Office издаде кехлибарено предизвестие за времето. До 162,2 мм (6,4 инча) дъжд падна в Ачнагарт за 48 часа - в съпоставяне със междинната обща сума за декември за региона на Рос и Кромарти в Хайлендс от 234,9 мм (9,3 инча).

Необичайно умерените температури обаче ще продължат - които сега са с окол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР