Обединените патриоти са против българската земя да се продава свободно.

...
Обединените патриоти са против българската земя да се продава свободно.
Коментари Харесай

Обединените патриоти са против българската земя да се продава свободно

Обединените патриоти са срещу българската земя да се продава свободно. Това разяснява пред публицисти депутатът от парламентарната група Александър Сабанов. По думите му този въпрос визира националната сигурност на България.

"Това е значимо за нас, като патриоти, като българи, като хора, чиито предци са се борили за тази земя и са проливали кръвта си. Не е редно по стопански аргументи да я продаваме на непознати хора ", разяснява Александър Сабанов.

Според него би било вярно да си платим глобите, които може да ни наложи Европейската комисия, само че българската земя да не се продава свободно.

За Сабанов е вид да остане досегашното условие за уседналост, което затруднява непознатите жители да купуват българска земя, само че отпадането на рестриктивните мерки е опасност за националната сигурност. Той означи, че и сега непознати жители могат да купят българска земя - вършат си българска компания, идват с парите по банкова сметка, виждат се от къде идват и защо се харчат. Никой няма да е склонен да пристигна някой от някъде си с едни пари, които не се знаят от къде са и да купува българска земя, разяснява депутатът.

Александър Сабанов уточни, че 900 хиляди евро в началото и по 220 хиляди евро на година са глобите, които може би ще ни бъдат наложени от Европейска комисия. Той означи, че не сме единствено ние, а става въпрос за пет страни с сходни ограничавания. А всички знаем, че българите сме привързани към земята си, както и всички тези страни от някогашния соцблок, и мисля, че е вярно да поемем отговорността за тези един милион евро и да не се продава земята, разяснява Сабанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР