"Обединените патриоти" пропиляват шанса си да наберат скорост от това,

...
"Обединените патриоти" пропиляват шанса си да наберат скорост от това,
Коментари Харесай

Тренд: ”Обединени патриоти” пропиляват шанса си да наберат скорост

"Обединените патриоти " пропиляват шанса си да наберат скорост от това, че са в ръководството. В момента изпускат руля. Това е опция, за която ще съжаляват. Това разяснява пред БНР Анастас Стефанов от Изследователски център „ Тренд “.

"Обединените патриоти – и в лицето най-много персонално на Валери Симеонов – провалиха един значителен обществен проблем да бъде изгладен посредством институционални и политически ограничения, което държавното управление беше подхванало. Дори да няма съответна смяна в този момент, т.е. Валери Симеонов да остане вицепремиер, въпреки и не с този сектор съответно, легитимността на този човек е нарушена “, изрече мнение той.

Политологът акцентира, че „ дребният сътрудник “ в ръководството не помни, че също има политическа отговорност. Според него Борисов управлява нещата: „ Когато управляваш в коалиция, би трябвало да спазваш и някакви салда. Ти не си авторитар, който може просто да мести пешките. Избирателите на „ дребния сътрудник “, колкото и да са по-малко, въпреки всичко стоят някакви хора. Когато към водачите на патриотите се подхожда като към пешки, това няма по какъв начин да не докара до нарушение на легитимността на тези водачи. Това е нежен баланс, който се следи и пази по някакъв метод “.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР