Обединените патриоти продължават да съществуват, но без Атака. Това зявиха

...
Обединените патриоти продължават да съществуват, но без Атака. Това зявиха
Коментари Харесай

ВМРО и НФСБ: Обединени патриоти продължава да съществува и без Атака

Обединените патриоти не престават да съществуват, само че без " Атака ". Това зявиха от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация през днешния ден в Народното събрание откакто през вчерашния ден партията беше изключена от обединението.

``
реклама
Искрен Веселинов - съпредседател на Парламентарната група на " Обединени патриоти ", Вътрешна македонска революционна организация: Коалиция " Обединени патриоти " съществува, тя продължава своя път, тя държи на подписите, които е положила в съдружното съглашение с ГЕРБ. Ангажиментите за ръководство на страната не престават да бъдат и наши задължения. Господин Сидеров не е част от тази коалиция, в случай че има нужда да договаря отново с ГЕРБ, дано си проведат двустранните контакти.
Валентин Касабов - Парламентарна група на " Обединени патриоти ", НФСБ: Не сме женени като за парното, няма постоянно. Развод, обикновено, 20 индивида споделиха - не ги желаеме и край. Няма драма, животът продължава. Да са живи и здрави.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР