Обединените патриоти и ГЕРБ ще внесат нов законопроект, който се

...
Обединените патриоти и ГЕРБ ще внесат нов законопроект, който се
Коментари Харесай

Валери Симеонов иска тих купон в зимните курорти

Обединените патриоти и ГЕРБ ще внесат нов законопроект, който се отнася за нарушаването на публичния ред и мощният нощен звук. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов на откриването на обновената приемна на Министерство на вътрешните работи в Шекер Махала през днешния ден.

Според вицето ограниченията, които са заложени в новия закон ще бъдат извънредно ефикасни, а санкциите – солени. Симеонов не разяснява тъкмо какъв брой ще бъдат новите санкции, само че загатна, че става въпрос за четирицифрени суми. При повторни нарушавания, ще се конфискуват озвучителни системи, може да се стигне даже до затваряне на заведения и клубове.

„ Младежите може да не схващат това, само че множеството туристи идват в българските курорти на отмора и в действителност желаят да си почиват и да спят през нощта. Вече натрупахме задоволително опит посредством летните инспекции и знаем какви са най-хубавите ограничения, които да вземем. Тогава се случваше да се стопира музиката до момента в който трае инспекцията, а след 2 часа отново купонът да кипи. Няма да има повече такива игри на котка и мишка! “, съобщи Симеонов
тагове валери симеонов звук ваучър законопроект
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР