Обединението в ляво е безалтернативен път и ключ към промяната

...
Обединението в ляво е безалтернативен път и ключ към промяната
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Обединението в ляво е ключът към промяната на България

Обединението в ляво е безалтернативен път и ключ към смяната в България.

Това сподели пред БНР ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия за България Борислав Гуцанов.

" Винаги съм бил труженик на това обединяване. За жал, не сме успявали да стигнем до това, което сега се случва. Трябваше да има сериозна точка, с цел да може да стане това обединяване ”, безапелационен беше той.


“Отстъпването крачка обратно на одобрените леви водачи от всички обединения в обединяването беше огромният скок и огромната магия с цел да се случат процесите на интеграция в ляво ”, счита Гуцанов. Той изясни, че при подредбата на листите по места съобразяването с локалните организации е било на 100%. “Никога до момента не е имало такова доближаване сред локалните структури и централното управление. Почти няма регион от тези 31, в който от централата да не сме се съобразили ”, сподели още Гуцанов.


Той разяснява и представителите на гражданската квота. Присъствието на Евгени Минчев в листите е по гледище на софийската градска организация поради ясните му послания по тематиката с джендърството. А що се отнася до Наталия Киселова - Народното събрание има неистова потребност от умел конституционалист, добави той.


Целта ни е профилът на бъдещата парламентарна група да включва експерти от всички области, заключи Гуцанов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР