Обединението между ПП и ДБ най-после започва да дава надежда,

...
Обединението между ПП и ДБ най-после започва да дава надежда,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Обединението между ПП и ДБ най-после започва да дава надежда

Обединението сред Политическа партия и Демократична България най-сетне стартира да дава вяра, че може България да стане доста по-добро място за живот. Това сподели Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната " в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

В управлението и на двете партии има ясно схващане, че обединяването е неминуем ход, съобщи той. „ Да, има избрани търкания, само че съм уверен, че ще ги преодолеем. Процесът по събиране на 6 партии в една предизборна листа явно не е елементарен. Представете си над 30 МИР - това са 60 водача, които би трябвало да станат 30. Очевидно е, че ще има търкания; В рамките на 1 седмица листите ще са подготвени, за програмата ще ни трябват десетина дни ", сподели Лорер.

Той удостовери, че е доста допустимо да организира листата във Варна.

Лорер дефинира Божанков като „ скъпа облага за обединението " и удостовери, че е доста евентуално той да поведе листата в Габрово. „ Той съставлява левите хрумвания, които обаче са съвременни и приказват на модерния свят ".

По отношение на напусналия Иван Христанов Лорер съобщи, че той е експерт. „ Ако реши да остане в политическия живот, ще имаме дълго бъдеще дружно ", сподели Лорер.

Александър Дунчев към момента е в партията и оказва помощ за изборите.

Той разяснява и случая със починалите 18 мигранти. Българската граница по думите му е пробойна и това се знае в това число и от мигрантите. Това е част от общото чувство за беззаконност и една от аргументите за неприемането ни в „ Шенген ", счита Лорер.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР