Обединение между Продължаваме Промяната-Демократична България и ГЕРБ-СДС не би било

...
Обединение между Продължаваме Промяната-Демократична България и ГЕРБ-СДС не би било
Коментари Харесай

Мая Манолова: Обединение между ПП и ГЕРБ не би било коалиция, а диагноза

Обединение сред „ Продължаваме Промяната-Демократична България ” и ГЕРБ-СДС не би било коалиция, а диагноза. Това съобщи в ефира на NOVA NEWS ръководителят на „ Изправи се, България ” Мая Манолова. По думите й „ политическият спектакъл " ще приключи с нови избори.
Прочетете още
„ Този първомайски трудов възторг по правене на държавно управление, който е обзел партиите в Народното събрание, е съревнование по говорене и надхитряне. Това е спектакъл на сенките. Сенките са партийните ползи, които са разнообразни от ползите на жителите. В него следим всевъзможни герои – трагични, комични, трагични, включително марионетни ”, изясни тя.

По думите й по време на предизборната акция партията й не е обявявала, че ще прави държавно управление.

„ Не сме лъгали гласоподавателите си. Двете огромни партии наподобяват на две булки и двете желаят брак, само че мама и тати не дават. Страх ги е да кажат истината - държавно управление няма да вършат. Сметката за представлението я заплащат българските жители ”, добави Манолова.

По думите й импортираният бюджет с недостиг от 6,4 % не е на служебния кабинет, а е в следствие от ръководството на „ четворната коалиция ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР