Обединени патриоти отново заплашват да излязат от властта – този

...
Обединени патриоти отново заплашват да излязат от властта – този
Коментари Харесай

Патриотите пак обвиниха ГЕРБ за сговор с ДПС

" Обединени патриоти " още веднъж заплашват да излязат от властта – този път поради отхвърли на ГЕРБ да поддържа предлагането им за основаване на доброволни формирования към Министерство на вътрешните работи. Според " Патриотите " това е поредна отстъпка на ГЕРБ пред Движение за права и свободи.

" На процедура ГЕРБ денонсираха съдружното ни съглашение. ГЕРБ през днешния ден избраха да се съобразят с клеветите на Движение за права и свободи. ГЕРБ отсега нататък ще ръководят или ще продължат да им правят услуги. Ако е по този начин, предлагаме да официализират връзката си с Движение за права и свободи, а ние да излезем. За нас ръководството в никакъв случай не е било самоцел ", съобщи в сряда зам.-председателят на парламентарната група на Оперативна програма Искрен Веселинов.

" От ГЕРБ имат време да се поправят, имат време да го гласоподават още веднъж този закон. Ако не се случи това, явно нашите пътища се разделят ", предизвести той и добави, че " флиртът на ГЕРБ с Движение за права и свободи постоянно е бил забележим ".

" Винаги сме се стремели да го ограничаваме като нездравословно за страната. Сега въпросът е по кое време този флирт става по-вреден, в сравнение с актуалното ръководство ", добави Веселинов. По думите му отхвърлянето на текстовете ще е " акт на денонсиране на съдружното съглашение от страна на ГЕРБ ".

Движение за права и свободи дефинира отхвърленото предложение на " Патриотите " за доброволните отряди като победа на българския парламентаризъм.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР