Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ, част от белгийската финансова

...
Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ, част от белгийската финансова
Коментари Харесай

Образователната платформа CyberStudy с награда за най-добра PR кампания

Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ, част от белгийската финансова група KBC, бяха отличени за три свои изобретателни плана в петото издание на състезанието Employer Branding Awards, проведен от b2b Media.

ОББ завоюва първо място в категорията Employer Branding PR Campaign за създаването и реализацията на просветителна платформа за онлайн сигурност на потребителите – Cyber Study. Онлайн сигурността и информираността на потребителите за това по какъв начин да се предпазят от киберпрестъпления остава измежду целите за 2022 година на ОББ и нейните чиновници.

С първо място в най-новата категория в състезанието - Creative Thinking, бе отличена акцията „ Коледа В Стихове “ – въодушевяващ план, който трансформира общоприетите коледни пожелания в изкуство. В реализацията на плана се включиха едни от най-обичаните български артисти, които спомогнаха обичани български стихотворения да оживеят.



КВС Груп в България получи и трета премия в категорията Employer Branding Idea (по време на пандемия) за новаторския си метод да увеличи екипния дух и да зарадва чиновници и клиенти на компанията със специфични концерти-изненади. Те организираха в разнообразни офиси в страната, а специфични посетители бяха атрактивните реализатори Иво Димчев, A.L.EK.S и Керана от Керана и космонавтите.

Престижните награди Employer Branding Awards имат за цел да отличат бизнеси и персони с достижения в региона на построяването и одобряването на работодателска марка за миналата година. В тазгодишното издание на състезанието бяха получени близо 100 поръчки за присъединяване, а експертно жури оцени и класира най-хубавите измежду тях.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР