ОББ е призната за Най-добра банка за търговско финансиране в

...
ОББ е призната за Най-добра банка за търговско финансиране в
Коментари Харесай

За четвърта поредна година ОББ е обявена за най-добра банка за търговско финансиране в България според Global Finance

ОББ е приета за „ Най-добра банка за комерсиално финансиране в България “ в класацията на влиятелното финансово издание Global Finance. Това е четвъртото подред отличие за банката след след дебюта и през 2019 година

В продължение на 35 години списанието Global Finance избира водачите измежду банките и други снабдители на финансови услуги. Класацията на Global Finance се сформира от редакторския съвет на изданието, а премиите са стандарт за върхови достижения във финансовата промишленост, като лауреатите им се дефинират съгласно справедливи и субективни критерии. Някои от обективните са размер на преводите, обсег на световното покритие, рентабилност, обслужване на клиенти, конкурентно ценообразуване, нововъведения и така нататък Сред субективните критерии попадат още мнението на отраслови анализатори, рейтингови организации, корпоративни мениджъри, софтуерни специалисти, клиенти и контрагенти от промишлеността. В резултатът банките спечелили не постоянно са най-големите или най-утвърдените на съответния пазар, а несъмнено най-хубавите в тази област.

„ Престижното отличие на Global Finance за ОББ като най-хубава банка за комерсиално финансиране в България е още едно удостоверение за качеството на нашите екипи и тактиката на КВС Груп за дейно съчетаване на експертиза и нововъведения. През миналата година инвестирахме доста в услуги, които ни разрешиха да се превърнем в компания, ръководена от технологии и данни, каквато сме през днешния ден – такава в услуга на своите бизнес клиенти. Ние редовно и непрестанно подсилвахме своето портфолио от новаторски услуги и технологии в границите на нашата роля на сътрудник на българския бизнес и аз съм горделив, че всички тези старания са разпознати “, разяснява оценката Питър Рубен, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп в България.

Годишните награди World’s Best Trade Finance Providers на интернационалното списание Global Finance се провеждат за 22-и път и отличават най-хубавите банки в региона на комерсиалното финансиране от 102 страни по света.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР