ОББ е единствената българска банка, която отскоро предлага на клиентите

...
ОББ е единствената българска банка, която отскоро предлага на клиентите
Коментари Харесай

ОББ предлага на клиентите си търговски фейсбук

ОББ е единствената българска банка, която неотдавна предлага на клиентите си гратис нова интернационална платформа за бизнес контакти. Тя се споделя ОББ Trade Club и бе показана публично в петък.

За по-малко от месец, откогато ОББ предлага достъп до платформата, в банката са получени повече от 80 запитвания от заинтригувани клиенти.

Чрез платформата подбрани клиенти на банката, които могат да са единствено компании, могат да търсят свои бизнес сътрудници по целия свят. Предимството е, че включените в платформата компании са сигурни, тъй като надеждността им е обезпечена от банките, обезпечили им достъп до платформата.

В момента в платформата вземат участие 18 банки от целия свят с към 30 000 клиенти, като упоритостта е до две години участващите банки да се усилят до към 70. Клиентите на ОББ, които пожелаят да се записват, ще могат да осъществят бизнес връзки с всичките включени компании. Те минават развой на селекция, като концепцията е банките да пресеят настоящи компании с най-благоприятен рисков профил, тъй че бизнес сътрудниците им да имат сигурност, че поддържат връзка със постоянна компания.

Интернет-базираната платформа сплотява в себе си модул за разкриване и свързване с евентуални търговски сътрудници и модул за достъп до скъпа пазарна и комерсиална и законодателна информация, разграничена по страни и райони. Различните функционалности на платформата разрешават още следене на регулаторни промени, запознаване с настоящи изследвания и данни за разнородни бизнес браншове, даже достъп до черен лист на нелоялни компании.

" Горд съм, че ОББ е единствената банка в България, която дава достъп на клиентите си до сходен вид интернационална платформа. Гарантираме, че фирмите, регистрирани в платформата, са клиенти на едни от най-големите банки и имат потвърдено огромен интерес от интернационалните обмени ", разяснява Франк Янсен, изпълнителен шеф " Корпоративно банкиране и дребни и междинни предприятия " на ОББ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР