Объркахме кой ще е втори и кой ще е трети.

...
Объркахме кой ще е втори и кой ще е трети.
Коментари Харесай

Юлий Павлов: Най-трудна е прогнозата за Има такъв народ

" Объркахме кой ще е втори и кой ще е трети. Политическа рецесия към оня миг нямаше, само че го прогнозирахме за след изборите, и то се случи. Икономическа рецесия няма сега, само че може да се стигне до стопански проблем, в случай че идващият парламент не излъчи държавно управление ".

Това съобщи социологът Юлий Павлов в предаването " Денят ON AIR " на телевизия Bulgaria ON AIR.

На идващите избори, очертаващи се за 11 юли, социологът вижда леко разбъркване и доста незнайни.

" ГЕРБ може да изгубят малко, само че може и да се усили процентът им. Най-трудна е прогнозата за " ИТН ". Те малко несериозно се отнесоха и не мога да предвидя какъв ще е резултатът им. Според някои сътрудници Българска социалистическа партия са стигнали дъното - към 500 хиляди гласа. " Демократична България " - държанието им в този парламент изпъква със своята сдържаност и тъй като техните гласоподаватели са такива, считам, че ще повишат. Националистите въпреки всичко не са толкоз глупави и надали ще настъпят същата мотика, тъй че ще има една националистическа група, и това ще направи още по-трудно съставянето на кабинет. " Изправи се! Мутри вън " са под въпрос. Партията на Божков - това е нещо, което никой не хвана, че те са към 1%. Но откакто могат за 1 седмица да съберат 3%.... На тези избори можем да забележим по какъв начин " не можеш да заглушиш милионите ". Движение за права и свободи се показаха съгласно упованията - не толкоз поради тавана на секциите, колкото поради подобряването на пандемичната обстановка в Турция ", изясни социологът.

" Не бих споделил, че има риск за изборния резултат. Ако някой желае да фалшифицира, ще купи един инженер, Но нямам доверие, че ще има толкоз фалшификации. Но не можеш да правиш тази фрапантна смяна, когато няма подготовка, Така не се прави ", безапелационен е Павлов по отношение на машинното гласоподаване.

" Новата ЦИК - не виждам причина да не се оправи. Нейкова е доста добър експерт, сдържан човек е ", добави той.

Според Павлов кабинет след 11 юли най-вероятно ще има, защото той счита, че здравият разсъдък ще надделее.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР