Обади ми се да си честитим Нова година. Той беше

...
Обади ми се да си честитим Нова година. Той беше
Коментари Харесай

Проговори последният човек, говорил с разстреляния бизнесмен Петър Христов минути преди да го покоси килърът

Обади ми се да си честитим Нова година. Той беше токова благополучен. Той е човек, който обича да оказва помощ. За страната ще е огромна загуба. Това съобщи индивидът, който последно се е чул по телефона с разстреляния предприемач Петър Христов - Яков Джераси в ефира на Нова телевизия.

Разговорът сред двамата е бил към 25 минути преди показното ликвидиране – в 9:41 часа демонстрира телефонът на Джераси.

За закононарушението мъжът схваща от секретарката си. „ Веднага се обадих в канцеларията на Петър - никой не ми подвигна. После на щерка му, само че когато не ми подвигнаха и двете места, се появиха подозрения, че той е жертвата, съобщи Блиц.

„ Петър правеше доста прецизен бизнес. Не му е минавало през главата, че някой ще има нещо към него. Той нямаше защита, единствено водач. Точно на Петър, имаше толкоз доста мижитурки тука “, разяснява още Джераси.

„ Главният секретар на Министерство на вътрешните работи би трябвало да попита себе си какво тъкмо става. И да си откри верните следователи. Ние желаеме да знаем кой е направил поръчката, тъй като сме ядосани “, споделя още близкият на разстреляния предприемач.

„ Имаше едно наводняване в Мизия. Петър беше първият, който отпътува за там боядиса учебните заведения, нахрани децата. Не знам какво се приказва, само че той беше добър “, показва още той.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР