О, топлата вода, която се върти наоколо, те кара да

...
О, топлата вода, която се върти наоколо, те кара да
Коментари Харесай

"Във въртящата се вода се чувстваш добре": Има ли викове за помощ в последните публикации на Матю Пери

„ О, топлата вода, която се върти в близост, те кара да се чувстваш добре? Аз съм Матман “. Това е комантарът към последната фотография, разгласява в Инстаграм от артиста Матю Пери, който беше открит мъртъв в джакузито на дома си в Лос Анджелис. Не са открити следи от принуждение.

Последният кадър на 54-годишния Пери е точно в басейн или джакузи навън. В него като че ли има някаква магичност – артистът стои със слушалки в мастилените води, зад него е тъмното със своите светлини, а в нощното небе свети луната като в дребен прозорец от облаци.

Актьорът е открит мъртъв в джакузито на къщата си в Лос Анджелис

В същия ден Матю Пери е разгласил и три червени плодчета с коментар към тях: „ Това е нещото, което би трябвало да изям през днешния ден “. В няколко от последните си споделяния артистът демонстрира и своя съгласуваност с последния филм за Батман, като декларира, че никой не би трябвало да се тормози, тъй като градът и улиците са негови. 

   Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Matthew Perry (@mattyperry4)

 „ Тум съм с татко си Джон – и двамата с пиво “, демонстрира още Пери.

Актьорът продължава да споделя истории от живота си

През последните две седмици неговата интензивност в обществената мрежа е била по-засилена – прави 9 изявления, а преди тях към седем месеца не е участвал в нея. Според някои от почитателите му това са били „ виковете за помощ “ на артиста. В своя Инстаграм той беше следван от 8,5 милиона почитатели.

Матю Пери работи по записките си и рядко може да бъде видян отвън дома си

За последно Матю Пери е забелязан на обществено място с другар тъкмо една седмица преди да си отиде - на ресторант в западната част на Лос Анджелис. На 21 октомври той е сниман да излиза от Apple Pan - известно място за бургери, сандвичи и пайове.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР