О, топлата вода, която се върти наоколо, те кара да

...
О, топлата вода, която се върти наоколо, те кара да
Коментари Харесай

"Въртящата се вода те кара да се чувстваш добре": Има ли викове за помощ в последните публикации на Матю Пери

„ О, топлата вода, която се върти в близост, те кара да се чувстваш добре? Аз съм Матман “. Това е комантарът към последната фотография, разгласява в Инстарграм от артиста Матю Пери, който бе открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис. На мястото не са открити следи от принуждение.

Последният кадър на 54-годишния Пери е точно в басейн или джакузи навън. В него като че ли има някаква магичност – артистът стои със слушалки в мастилените води, зад него е тъмното със своите светлини, а в нощното небе е свети луната като в дребен прозорец от облаци.

Актьорът е открит мъртъв в джакузито на къщата си в Лос Анджелис

В същия ден Матю Пери е разгласил и три червени плодчета с коментар към тях: „ Това е нещото, което би трябвало да изям през днешния ден “. В няколко от последните си споделяния артистът демонстрира и своя съгласуваност с последния филм за Батман, като декларира, че никой не би трябвало да се тормози, тъй като градът и улиците са негови. 

 „ Тум съм с татко си Джон – и двамата с питиета “, демонстрира още Пери.

Актьорът продължава да споделя истории от живота си

През последните две седмици неговата интензивност в обществената мрежа е била по-засилена – прави 9 изявления, а преди тях към седем месеца не е участвал в нея. Според някои от почитателите му това са били „ виковете за помощ “ на артиста. В своя Инстаграм той беше следван от 8,5 милиона почитатели.

Матю Пери работи по записките си и рядко може да бъде видян отвън дома си

За последно Матю Пери е забелязан на обществено място с другар тъкмо една седмица преди да си отиде - на ресторант в западната част на Лос Анджелис. На 21 октомври той е сниман да излиза от Apple Pan - известно място за бургери, сандвичи и пайове.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР