О, свещена простота, е казал преди много векове един чешки

...
О, свещена простота, е казал преди много векове един чешки
Коментари Харесай

"Една птичка лястовичка не прави": Най-големите изцепки на родните випове

" О, свещена елементарност ", е споделил преди доста епохи един чешки мъдрец на име Ян Хус. Уви, от време на време известните персони стават обект на подбив, тъй като са споделили едно или друго нещо, което или не е истина, или е... цялостна нелепост. Убедени сме, че много от изявленията на някои от тези хора не са от липса на обща просвета или нещо сходно, а чисто и просто комплициране. Е, по този начин или другояче тези изявления са останали във времето, а ние взехме решение да съберем едни от най-забавните:

Мария

Ех, Мария! Красива, надарена и чаровна, само че в годините е казвала някои неща, които и до през днешния ден се въртят из меме страниците в Instagram. Участието ѝ във Vip Brother по NOVA роди невероятни бисери и фрази. " Не е дамско, не е за дама, в случай че имаш такива искания... ", са думи, които фурията от Стара Загора насочи към Енджи Касабие. Като цяло думата " дама " е обожавана от Мария. Обичаме я, само че няма по какъв начин да забравим по какъв начин Риана стана Рихана, Бионсе - Бейонсе. Но едно от най-култовите изявления на миньнончето, е от едно изявление по време на турнетата (да, от тези златни години). Пред Signal.bg певицата сподели, че " една птичка лястовичка не прави ", а евентуално е желала да каже: " Една птичка пролет не прави ". Е, простено ѝ! Човещинка е да се объркаме и да допуснем лапсус. Дамско е да се прости! Тук вмъкваме и един спомен от присъединяване на певицата във Vip Brother:

Виж още: Интимност или другарска целувка? Вижте какво се случи сред Паулина и Стратимир от " Игри на волята "  

Нора Недкова

Нора Недкова е известна с доста неща. Е, ние няма да ги изброяваме, само че също във Vip Brother Норчето даде много любопитно пояснение за работата на един прокурор.

" Когато има някоя основала се обстановка, прокурорът коментира тази основала се обстановка. На елементарен език казано ", сподели преди години в изповедалнята хубавицата, която бе в компанията на Кулагин, с който имаха сериозна война, на която всички се " любувахме " и в други предаване.

" Защото не сме подправени ви ай пи, а сме същински ви ай пи. Разбираш ли? ", пък са думи на Валентин Кулагин. Толкоз!

Виж още: Дани от " Един за различен " с много парещ откъс за дамите и по какъв начин могат да побъркат един мъж

Е, Нора към този момент сигурно знае какво работи прокурорът, тъй като още тогава Биг Брадър ѝ обясни.

Валери Божинов

Талантлив футболист, мечтан от хиляди дами, само че чуваме, че напоследък сърцето му е заето от друга хубавица. Любовният му живот обаче не е обект на този материал, а нещо друго - едни от най-култовите изявления на родните звезди, а Божигол несъмнено попада измежду тях. Валери кара дамите да треперят, само че и нас от време на време (с изявления, да не си помислите нещо друго!). " Малко коте, секс има ли? ", е едно от въпросните паметни изявления и няма потребност да обясняваме повече.

" Да треперят Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито, Влади Гаджев, всички да треперят. ТРЕПНИИИИ! Тони Найкаааа, Трепнииии, ТРЕПЕРИИИИ... ", само че това не е всичко. " Човек единствено когато знае к'во му е, единствено аз си знам к'во ми е " - коментар пред медии по отношение на какъв брой му е тежко, че не е в националния тим по футбол.

А някой да помни това изявление: " „ Аз не одобрявам да пристигам откъм гърба, тъй като откъм гърба е откъм гърба. Имам потребност да мисля в начело " (В оригинал на британски: " I don't like to сome behind because behind is behind, I need to think in the front " ) - по време на конференция на британски език. 

Виж още: Сватба на хоризонта? Анита на Рачков театралничи с пръстен, който породи някои въпроси

Анелия

Тя е една от най-талантливите певици в България. Може да сменя стиловете, да пее поп, рок, национално... Красива и доста приятна жена. Е, през 2018 година, Анелия даде изявление, в което говореше за щерка си Ивон и по какъв начин се оправя като родител. Звездата искаше да каже едно, само че... стана нещо напълно друго. Ето и съответен откъс:

" Зa мeн e мнoгo пo-вaжнo дa oбщувaм c дъщeря cи зa oбрaзoвaниeтo, зa нeйнaтa цeннocтнa cиcтeмa, зa... Прeдcтoят ѝ тeпървa мнoгo пo-вaжни нeщa... нaркoтици, в пocлeдcтвиe вeчe и други нeщa… пoлoв живoт ". Певицата е желала да каже, че към този момент приказват по тези значими тематики и неща от живота, за които всеки родител би трябвало да опише и предубпреди детето си, а точно: за вредите от използването на цигари и опиати, за прекомерно ранен секс и защитните средства и така нататък

Изображение: https://www.instagram.com/valeribojinov86/, https://www.instagram.com/nora_nedkova/, https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР