О ще преди да се ожени и стане херцог на

...
О ще преди да се ожени и стане херцог на
Коментари Харесай

Когато Хари разплака Кейт на сватбата й

О ще преди да се ожени и стане херцог на Съсекс, репутацията на принц Хари не е от най-благоприличните.

Пословичен със своите шеговити прояви и празненство дух, никой не чака той да покаже сантименталната си страна по време на сватбата на своя брат Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 година

Принц Хари обаче съумява да просълзи булката с речта си, описват от Marie Claire. Кралският биограф Кейти Никол споделя за случката в своята книга "Harry: Life, Loss and Love ".

"Беше любяща, топла и занимателна и докосна надълбоко Уилям ", написа Никол за речта и прибавя, че думите на Хари са предиздвикали Кейт да пророни сълза, а тогавашната другарка на Хари - Челси Дейви, да се усмихне, споделя

"Когато сподели, че дългогодишната любовна история на двойката е негово ентусиазъм , Челси се усмихна срамежливо, а през това време Кейт пророни сълза ".

Но макар този покъртителен миг по-малкият брат въпреки всичко не не помни да остави и типичния си персонален почерк.

"Речта беше изпълнена с класическото възприятие за комизъм на Хари и той се пошегува с брат си:

"У Уилям нямаше капчица романтика преди да се срещне с Кейт, по тази причина разбрах, че е съществено, когато Уилям внезапно стартира да чурулика по телефона с Кейт. " Тогава Хари имитира брат си, наричайки Кейт "Бейбикинс ", което провокира смях у гостите... Челси беше помогнала на Хари, като редактира речта на кума, внимателно съветвайки го да извади имитация за "убийствените крайници на Кейт ", която би смутила булката ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР