О ще една двойка се разделя завинаги с романтичното приключение

...
О ще една двойка се разделя завинаги с романтичното приключение
Коментари Харесай

Зорница и Валентин отпаднаха от романтичната надпревара „Един за друг“

О ще една двойка се разделя вечно с сантименталното премеждие на NOVA „ Един за различен “. За Денислава и Даниел беше изключително значимо да бъдат първи в предходното двойно предизвикателство. Двамата поеха в вярната посока, само че времето не им доближи и приключиха последни. Вторите номинирани за седмицата станаха Зорница и Валентин, които бяха на ръба да не завършат играта. Последвалият избор сред останалите двойки докара до еднакъв брой гласове за оставане и генералното класиране дефинира прочувственото семейство от Шумен да си тръгне вечно от шоуто.

На разлъка отпадналите участници показаха насладата си от шанса да бъдат още веднъж част от „ Един за различен “. „ Радвам се, че по този начин се развиха нещата. Редно е Дени и Дани да продължат да се борят. Не желая никой да се отчайва, желая да гледате положително на протичащото се и да дадете всичко от себе си. Всеки един от вас го заслужава “, разяснява още Зорница.

„ Предаването губи едни от най-силните и борбени играчи. За нас в действителност е голяма загуба, че си тръгвате довечера. Може да не сте спечелили „ Един за различен “, само че сигурно сте спечелили любовта на феновете. Успех ви искам, ще ни липсвате доста “, обърна се към тях водещият Емил Чолаков.

Предстои нова вълнуваща седмица в шоуто. Какви ще са провокациите за последните пет двойки, ще устоят ли на напрежението и какви изненади предстоят, не пропускайте отговорите в идващите епизоди на най-романтичното риалити в телевизионния ефир.

Гледайте втория сезон на „ Един за различен “ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Съпругата гледа индийски сериал. – Скъпи, толкоз доста хора са влюбени, а не са дружно! Съпругът: – Ако знаеш, какъв брой доста са дружно, а не… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗащо се е стигнало до бояСобствениците се надяват някой да го види и разпознаеВижте от когаПовишената отбрана става наложителна за потребителитеТе би трябвало да са извънредно деликатни до края на месецаЕдин от главните проблеми на вторичния пазар е, че купувачите не могат елементарно да открият множеството известни измами с използваните возила. За тях предизвестява carVertical.Стартът е плануван за 2049 година във връзка със отбелязване на 100-годишнината на КНРЕС би трябвало да може да взима решения по-бързо за общи задачи с присъединяване на военни сили, означи висшият представител по външната политика и сигурносттаАнтъни Блинкън се срещна с Володимир ЗеленскиПрезидентът Румен Радев разгласи, че наследникът на Борисов ще бъде мъжПрестъплението бе осъществено на 3 май вечертаДепутати от ГЕРБ настояват, че не са били известени за заседаниетоИма и други ранениРезултатите ще би трябвало да бъдат оповестени в онлайн платформаДо края на годината е допустимо броят им да доближи петТова може да форсира доставките на ваксина в страни с високи нива на заразяванеОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР