О, не. ГЕРБ е във форма. Няма лошо да сме

...
О, не. ГЕРБ е във форма. Няма лошо да сме
Коментари Харесай

Захариева: Няма лошо да сме в опозиция

О, не. ГЕРБ е във форма. Няма неприятно да сме в съпротива. Така някогашният външен министър Екатерина Захариева разяснява какво става с партията на Бойко Борисов и на въпрос дали не е свършено с нея след.

В нашата партия няма дрязги, няма разделяне, действително видяно нямаме спад сериозен от изборите през юли, проучва Захариева пред Българска национална телевизия. „ Всъщност гласовете ни са същите като тези през юли ”, поправи се тя.
Сачева, ГЕРБ: Анастас Герджиков бе заслужен за президент
От ГЕРБ одобряват резултатите от извършения балотаж такива, каквито са. Това съобщи Деница Сачева в коментар на данните от екзитпол, споре...

Захариева се възмути от репликата на Радев за Крим по време на дебата му в четвъртък с проф. Герджиков. Това е кардинален въпрос – когато имаш противозаконна анексация и окупация, няма по какъв начин да я признаеш, сподели тя.

Все отново Захариева пожела да бъде формирано държавно управление, само че с президентските избори в този момент, съгласно нея, бил пропуснат късмет да почнем да се сплотяваме. Има доста централизация на власт президентът Радев, счита тя.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР