О фициалните съкровища на всяко лято са бански и чифт

...
О фициалните съкровища на всяко лято са бански и чифт
Коментари Харесай

Как да избереш най-добрия бански за твоята фигура

О фициалните съкровища на всяко лято са бански и чифт, няколко свежи тениски и наложителните за предотвратяване на очите слънчеви очила. И въпреки всичко дамите обръщат изключително внимание точно при избора на нов бански за сезона.

Силует и дребните оптически вълшебства ни оказват помощ да изберем оня модел, които пасва на всяка извивка, която желаеме да подчертаем или да поскрием. Не всеки модел стои на всяка фигура, Но едно е несъмнено – мечтаният бански е задача допустима. Трябва ни единствено мъничко самообладание да го открием.

Според специалистите дамската фигура може да се заключи в пет вида – песъчлив часовник, правоъгълник, триъгълник, извърнат триъгълник и ябълка. И по отношение на тях оказваме помощ в търсенето на съвършения бански.
Силует вид правоъгълник
При този контур обиколката на бюста и бедрата постоянно съответствува, а талията съвсем отсъства. Такъв сюжет ни дава опция оптически да придадем малко повече извивки там, където ни липсват. Горната част с повече набори и къдри основава заблуда за по-голям размер в бюста. При долната част на банския още веднъж повтаряме същото стилово упражнение, с цел да прибавим размер в бедрата. Целият с отвори на талията основава заблуда за фигура вид песъчлив часовник. Което е отличен резултат.
Силует вид триъгълник
Специфичното за този контур, както подсказва и името му, са по-широките бедра и по-малък бюст или по-тесни плещи спрямо ханша. Тук горната половина на банския има основна роля, модел с по-солидна подплънка ни оказва помощ да изравним размера и да реализираме симетричност във фигурата. Вертикалното райе също е подобаващ оптически принт при такава фигура.
 а Силует вид песъчлив часовник
Или идеалният случай – когато раменете и ханшът са един и същи размер и имаме подчертана талия. Всеки вид бански е подобаващ при такава фигура и е въпрос на усет и желания по пътя към оптималния модел. Ако това е твоята фигура, избери дизайн в обичан цвят, който ти носи комфорт на плажа.
Силует вид извърнат триъгълник
Описва се от по-щедър бюст и по-обран ханш. Ключът към идеалната лятна визия е модел бански, който оптически прибира бюста и дава размер в бедрата. Горната част може да бъде сходна на пай топ, а долната още веднъж с повече набори и къдри, които дават по-богат контур.
Силует вид ябълка
Обичайното за тази фигура е по-голям бюст, само че и ханш по-широк от раменете. Звучи по-сложно за равнене на пропорциите, в сравнение с в действителност е. Подчертаваме талията и избираме горна част с асиметрично деколте. Както и подобаващи принтове.

Малки трикове, които трансформират огромната картина и я вършат приключена. Надяваме се, че ще ти бъдат потребни!
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> - Как наподобява дамата на твоите фантазии? - Над 40, пълничка, само че не дебела, с очила, костюм, не е първа хубавица, само че се грижи за… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТежките наводнения в Германия взеха над 170 жертви, наводниха цели градове и унищожиха стотици къщи. Как да се предпазим от потоп и по какъв начин да понижим вредите, причинявани от водните маси?Zignie е обичайно ядене в Еритрея, вижте по какъв начин да си го приготвитеВижте прогнозата за времето за уикендаПоредното изследване в поддръжка на тезата, че електрическите автомобили са доста по-екологично чисти от стандартните модели.Вижте данните за последното денонощиеЗдравният пропуск се предлага на цена сред 1100 песо (около 56 долара) и 2000 песо (около 100 долара)Над 150 души участваха в потушаването на бедствиетоВ същото време някогашният шеф на „ Пирогов " професор Балтов остава за лекуване в интензивното поделение на болницатаМомичетата, които са на 11 години, не са потърпевши тежкоНовото управление на болничното заведение през днешния ден разгласи, че митингите стопират, все пак довечера лекари още веднъж излязоха на протестТова стана със заповед на премиера Стефан ЯневПланетарният академик Джеймс О`Донахю е основал занимателна анимация, която демонстрира по какъв начин пада топка на Юпитер, Плутон, Луната, Церера и даже на СлънцетоКакво се споделя в новата заповед на здравния министърНорвегия през днешния ден изрази решителност да се сплоти против омразата, лишила 77 живота на 22 юли 2011 г.Най-голям спад в абсолютния брой се чака в " Икономика " Русия е съумяла да се изключи от световния интернет по време на проби през юни и юли, написа московският вестник " РБК " От мрежата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР