О. Дж. Симпсън, който почина в четвъртък след битка с

...
О. Дж. Симпсън, който почина в четвъртък след битка с
Коментари Харесай

Личната „изповед“ на О Джей Симпсън пред приятел за убийството на Никол Браун Симпсън и Рон Голдман

О. Дж. Симпсън, който умря в четвъртък след борба с рак на простатата на 76-годишна възраст, беше оневинен за убийството на някогашната си брачна половинка Никол Браун Симпсън и нейния другар Рон Голдман в ефирен развой, който плени света - само че повече от десетилетие по-късно, един от приятелите на някогашната звезда от NFL настояват, че той е признал за убийствата по време на персонален диалог.

В обществените медии в четвъртък фамилията на Симпсън разгласява изказване в профила му, в което афишира гибелта му, като написа: „ На 10 април нашият татко, Орентал Джеймс Симпсън, се поддаде на борбата си с рака. Той беше заобиколен от неговите деца и внуци през този интервал на преход фамилията му ви моли да почитате техните стремежи за усамотение и берекет.

По петите на именитата си кариера в НФЛ, Симпсън се забърка в тежки разногласия като основен обвинен в делото за ликвидиране от 1994 година, включващо Браун Симпсън и Голдман, които и двамата бяха открити намушкани до гибел пред кооперацият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР