О, да – децата са по-лоши и от най-страшните шпиони,

...
О, да – децата са по-лоши и от най-страшните шпиони,
Коментари Харесай

6 ситуации, в които децата ви карат да изглеждате ужасни родители

О, да – децата са по-лоши и от най-страшните шпиони, тъй като непрестанно издават тайните на родителите. Като предписание, когато са пристигнали посетители, те на всички носят чаша със сок, единствено на мама – с вино, описват в рейса нещо суперинтимно.

А в детската градина изясняват по какъв начин „ баща ме удари през вчерашния ден по главата “, макар че се е случило тъкмо противоположното. Ето ви още 6 обстановки (съгласни сме, описът е безкраен), в които почервеняваме от позор или се усещаме като цялостен глупак:

Лекарски обзор
Да влезете в нечий лекарски кабинет е като лотария – в никакъв случай не се знае дали детето ще отговори на доктора, или в противен случай – ще стартира да му задава въпроси. В този миг вие таман сте отметнали в графата на здравната анкета с „ да “ въпроса: „ Приема ли детето ви задоволително зеленчуци “ и се чудите дали киселите краставички се броят.

При всички положения вие разчитате, че детето няма да каже нищо ненужно. И в този миг то се обръща към лекаря с: „ Когато мама е изморена, ни позволява да играем на одеяло на земята дотогава, до момента в който не заспим сами на пода. “

Посещение при ортодонт
Почти същото е, както при лекаря: молите се детето да не каже, че да бъде накарано да си измие зъбите напълно не е толкоз лесна задача, колкото тяхното повреждане, както и че вие от време на време нямате сили да спорите и да убеждавате в името на хигиената.

Или че този месец даже не сте забелязали, че с цялата туба детска паста за зъби е сит гумения динозавър.

Разходка с нови другари
Някои деца внезапно стартират да играят едно с друго, все едно цялостен живот са се познавали. На други им е по-сложно – не помнят какво е да споделят играчки, бият се с лопатки по главата и така нататък

Докато връзките им се развиват по втория метод, вие стоите, вършиме си заключения за себе си и обстановката, мислите по какъв начин ей-сега детето ви дефинитивно ще докара всички до сълзи и на втора разходка няма да ви поканят.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР