О бразът на американския президент Джо Байдън, който се създава

...
О бразът на американския президент Джо Байдън, който се създава
Коментари Харесай

Путин: Образът на Байдън в медиите няма общо с реалността

О бразът на американския президент Джо Байдън, който се основава от съветските и американските медии, няма нищо общо с действителността.

Това съобщи съветският президент Владимир Путин на среща посредством видеовръзка със приключили програмата за кадрови запас на Висшето учебно заведение за обществена администрация, представен от TACC.

"Образът, който рисуват, може даже да обезкуражи малко. Но тук няма нищо обезкуражаващо: Байдън е експерт. И би трябвало да работите доста деликатно с него, с цел да не пропуснете нещо. Уверявам самият не пропуща нищо ", акцентира Путин.

"Байдън е събран, той схваща какво желае да реализира. И го прави доста ловко. Веднага се усеща ", споделя съветският водач.

Путин изрази вяра, че на американския водач ще бъде "позволено да работи умерено ".

"Наистина се надявам, че няма да бъде като предходните години и на него (президентът на Съединени американски щати Джо Байдън) ще му бъде позволено да работи умерено ", сподели Путин.

Путин съобщи, че атмосферата на руско-американската среща на върха в Женева е била доброжелателна , той и Байдън са съумели да схванат позициите си по основни въпроси.

"Обстановката беше много доброжелателна. Струва ми се, че успяхме да се разберем, да разберем позициите си по основни въпроси. Те се разграничават в доста връзки ", сподели Путин.

Президентът на Руската федерация добави, че срещата на върха е разрешила да се дефинира в какво тъкмо се състоят тези разлики.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР