Нюйоркският ресторант Лусис кантина роял създаде специален пететажен бургер по

...
Нюйоркският ресторант Лусис кантина роял създаде специален пететажен бургер по
Коментари Харесай

В САЩ направиха специален сандвич за рождения ден на Путин

Нюйоркският ресторант " Лусис кантина роял " сътвори специфичен " пететажен " бургер по случай рождения ден на съветския президент Владимир Путин. Днес, 7 октомври, той става на 65 години.
Както се е убедил сътрудник на ТАСС, сандвичът включва няколко пържоли от висококачествено говеждо месо, кашкавал, пикантна майонеза, салата, пикантен тайландски сос " Шричача ", както и примес от кориандър и лук, като всичко това е " приклещено " сред двете половинки на апетитна пшенична питка.
Бургерът, който е кръстен на съветския държавен глава и се предлага единствено един път годишно - на рождения му ден (7 октомври), е към шест пъти по-голям спрямо останалите сандвичи в заведението и върви с спомагателна порция пържени картофки. Нещо повече - по рецепта той би трябвало да тежи тъкмо 1952 грама - цифрата, отговарящо на годината на раждане на Путин.
Самият ресторант даже има предписание, съгласно което посетителят получава гратис сандвича, в случай че успее да го изяде целия в границите на 30 минути. В противоположен случай той ще би трябвало да заплати цялостната стойност на поръчката си, която възлиза на близо 30 $.
Един от ръководителите на ресторанта Тед Брайън декларира пред ТАСС, че Путин е единственият държавен водач, чийто рожден ден се отбелязва в заведението със особено ядене. Брайън аргументира решението с това, че само Путин има толкоз значимо въздействие.
" Затова и бургерът би трябвало да е огромен ", прибавя той.
" Ние имаме вяра, че Владимир Владимирович е изтъкнат политик и историческа персона, тъй че взехме решение да му посвещаваме най-малко един ден в годината ", разяснява и основната барманка на " Лусис кантина роял ", която акцентира, че тази традиция се поддържа към този момент трета година и се радва на огромен интерес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР