Нюйоркската дерматоложка Елън Гендлър изброи четири начина за предотвратяване на

...
Нюйоркската дерматоложка Елън Гендлър изброи четири начина за предотвратяване на
Коментари Харесай

Тези 4 съвета ще ви помогнат да запазите кожата си млада

Нюйоркската дерматоложка Елън Гендлър изброи четири метода за попречване на стареенето на кожата, които би трябвало да се ползват от 20-годишна възраст. Според специалистката слънцезащитният крем би трябвало да се трансформира в непроменяемо всекидневие. В същото време е значимо да изберете верния артикул за вида кожа и да го прилагате когато и да е на годината, добави тя.
В допълнение, експертката посъветва потреблението на ретиноиди (малки мастноразтворими съединения, които извършват две съществени функционалности: антиоксиданта и възобновяване на клетките). Гендлър обаче означи, че тези медикаменти в огромни дози не би трябвало да се употребяват без лекарска рекомендация. Освен това дерматоложката предложи прибавянето на витамин С към диетата, защото той е антиоксидант и защищава клетките на кожата от увреждане.
В умозаключение Гендлър сподели, че локалните ензими, открити в органичната козметика, разрешават на кожата да се възвърне след излагане на слънце и да резервира младежкия си тип.

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР