НЮТЪН, Айова — Кампанията на губернатора на Флорида Рон ДеСантис

...
НЮТЪН, Айова — Кампанията на губернатора на Флорида Рон ДеСантис
Коментари Харесай

Рон ДеСантис ръководи книгата за игра на Айова — и се надява, че това все още има значение

НЮТЪН, Айова — Кампанията на губернатора на Флорида Рон ДеСантис афишира завършването на дълготраен обещан за акцията в събота: обиколка на цяла Айова 99 окръга, крайъгълен камък за акция, която е отделила обилни запаси за първото в страната съревнование.

Обиколката в цялата страна, разговорно наричана „ Пълен Грасли “ в символ на почитание към сенатор Чък Грасли, е част от борбата на акцията на DeSantis за първо място в фракциите, макар някогашния Президентът Доналд Тръмп поддържа настойчиво огромна преднина в анкетите – и някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли идва откъм гърба, с цел да оспори мястото на ДеСантис в групата.

На хартия ДеСантис е постигнал обилни крачки в ръководството обичайно сполучлива акция в Айова, събирайки авторитетни утвърждения и отделяйки доста време, личен състав и финансови запаси на страната. Но надпреварата през 2024 година идва с спънка, с която не се е налагало да се борят предходни сполучливи фракционни акции: някогашен през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР