Нюкасъл Юнайтед приема Тотнъм Хотспър в изключително интригуващ мач от

...
Нюкасъл Юнайтед приема Тотнъм Хотспър в изключително интригуващ мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нюкасъл vs Тотнъм 4:0, свраките газят съперника

Нюкасъл Юнайтед приема Тотнъм Хотспър в извънредно завладяващ мач от 32-ия кръг във Висшата лига на Англия и играят при резултат 4:0.

Срещата стартира вихрено за " джордитата ", които притиснаха съперника още с първото допиране на топката. И след единствено 61 секунди игра те поведоха в резултата. Джейкъб Мърфи бе прецизен, откакто играта беше извършена през средата, а Жоелинтон опита удар, който рикошира и кълбото отиде вдясно за Мърфи, който от близко откри резултата - 1:0.

Капитулацията на лондонския клуб продължи с цялостна пара в шестата минута, когато Фабиан Шер откри с дълъг диагонал Жоелинтон в наказателното поле на " шпорите ". Бразилецът овладя на гърди и отстрани с едно допиране Юго Лорис, след което нямаше по какъв начин да пропусне да се разпише във вратата на Тотнъм за 2:0.

Феерията в " черно-бяло " продължи в границите на 9 минути, като Нюкасъл закова трети гол за това време на своя противник. Дайър опитва пас по земя към Сон, който с лекост загуби топката и тя отиде у Джейкъб Мърфи. Наслаждаващият се на страховит мач нападателен футболист на " свраките " нанесе добър изстрел от междинна отдалеченост, който беше задоволително добър, с цел да стане неосъществим за Лорис - 3:0 за Нюкасъл.

В 13-ата пристигна и първият късмет за Тотнъм, като Хари Кейн получи прекрасен пас в наказателното поле от Деян Кулушевски и британският нападател стреля с фалц, само че топката отиде навън.

Разпадът на Тотнъм продължи в цялостна степен в северна Англия, като в 19-ата минута домакините вкараха четвъртия си гол в срещата. Джо Уилок достави извънреден пас към Александър Исак с външната част на крайници си и шведът беше изведен самичък против Лорис. Оттам насетне Исак пое топката, като Дайър опита да го догони, само че тъмнокожият стрелец пусна топката край Лорис за 4:0.

LIVE /

1:0 Мърфи (2)

2:0 Жоелинтон (6)

3:0 Мърфи (9)

4:0 Исак (19)

Съставите:

Нюкасъл Юнайтед: Поуп – Трипиър, Шер, Ботман, Бърн – Лонгстаф, Гимараес, Уилок – Жоелинтон, Исак, Мърфи

Тотнъм Хотспър: Лорис – Ромеро, Дайър, Сар – Поро, Скип, Хойбиерг, Перишич – Кулушевски, Кейн, Сон
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР